MC.HIPERNW.NET - ÖZEL SİSTEMLER - SEZONLAR - X2 KREDİ - 1.16.5 - 10.05.2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark göremiyorsun hm

Sistemler konusunda diğer klasik factionların içinden çıktığımıza eminim tabii ki kişiden kişiye göre değişebilir.

Örnek olarak diyebileceğim sistemler: Kazma Level, Lord, Edit, HiperMarket gibi gibi sistemler veya yeni event türleri olabilir.

Önerin varsa yazarsan sevinirim.​
yani bana farklı gelmedi o yüzden bu arada haritaların bazıları bana tanıdık geliyor. Hepsi size mi ait?

yani bana farklı gelmedi o yüzden bu arada haritaların bazıları bana tanıdık geliyor. Hepsi size mi ait?
Tanıdık gelmiş olması normal, önceden büyük sunucuyduk ve çoğu yerde reklam varken görmüş olman normal.

Onun dışında mapler ben yokken yapılmıştı önceki arkadaşlarım yani kurucular alıntı yapmadık bize ait dediğin için öyle biliyorum.​

Konu tasarımını ilk sayfa harici beğenmedim. Sistemler güzel. Başarılar dilerim

Tanıdık gelmiş olması normal, önceden büyük sunucuyduk ve çoğu yerde reklam varken görmüş olman normal.

Onun dışında mapler ben yokken yapılmıştı önceki arkadaşlarım yani kurucular alıntı yapmadık bize ait dediğin için öyle biliyorum.​
senin sunucunda gördüğümü sanmıyorum daha çok sızıntı paylaşan sitelerde paket halinde gördüm.

Sunucu aktif mi?​
Aktif.T​
Konu tasarımını ilk sayfa harici beğenmedim. Sistemler güzel. Başarılar dilerim​
Teşekkür ederim <3​
senin sunucunda gördüğümü sanmıyorum daha çok sızıntı paylaşan sitelerde paket halinde gördüm.​
Öyle bir şey olması mümkün değil, eğer varsa da arkadaşlarım yalancı demektir.
Gerekli işlemleri yaparım :)​

Daha güzel günlere <3
1620651912266.png

Sunucu ilk gün bakımına girdi ve bütün sorunlar çözüldü.
7/24 ve sorunsuz bir faction sunucusu olarak tekrardan aktifiz.​

Sunucunun klasik faction sunucularından hiç bir farkı yok malesef :( Sunucu içi tasarımı da beğendiğimi söyleyemem. Ama konu tasarımınız ve sunucu isiminiz çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Sunucunun klasik faction sunucularından hiç bir farkı yok malesef :( Sunucu içi tasarımı da beğendiğimi söyleyemem. Ama konu tasarımınız ve sunucu isiminiz çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.
Klasik bir faction sunucusu değiliz ve öyle de olmayacağız :(
Tabii ki kişiden kişiye göre değişebilecek bir düşünce <3

Önerilerin var ise yazarsan sevinirim <3​

Orman açılış günü 13.05.2021 olarak değiştirildi

Konu tasarımınız iç karartıcı olmuş yine de herkesin zevki farklıdır tabii ki.
Onun dışında bazı warplar çok güzel bazıları çok kötü olduğu için insanın aklına güzel olanların alıntı olabileceği geliyor.
Umarım istediğiniz yerlere ulaşırsınız başarılar.

arkadaşların konu tasarımına laf etmişsin birde senin konu tasarımına girip bakayım dedim eyvahlar olsun cidden :) HiperNW ye gelecek olursak konu tasarımını baya bir beğendim çok hoşuma gitti sistemlere bakmak daha nasip olmadı fakat bir ara gelip bakacağım başarılar diliyorum

arkadaşların konu tasarımına laf etmişsin birde senin konu tasarımına girip bakayım dedim eyvahlar olsun cidden :) HiperNW ye gelecek olursak konu tasarımını baya bir beğendim çok hoşuma gitti sistemlere bakmak daha nasip olmadı fakat bir ara gelip bakacağım başarılar diliyorum
Değerli yorumun içi teşekkürler.

Bazı insanları anlamak zordur ve sistemlerimizi konu üzerinden görebilirsin <3​

Orman açılış: 15.05.2021
Nether sezon başlangıç: 15.05.2021​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl