[ Mc.EnderOyuncu.Com ] - [1.16.X-1.19] - 1.16 TEK OPSKYBLOCK - 128GB - KANATLAR - HER GÜN EVENT - OPSKYBLOCK - +1800 REKOR!!

Ender Oyuncu`ya ne zaman başladın?

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık hemen hemen her sunucu aynı spawn haritasını kullanmaya başlamış. Spawn haritasında değişiklik yapmanız hoş olabilirmiş :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz lakin bu harita satın alındı.

Sistemler hoşuma gitti, yakında uğrarım. Başarılar dilerim efendim. :))

2 yıl oynadığım kesintisiz pvp attığım bir sunucuydu güzel gibi bözüküyor gene eskisi gibi olmak dileğiyle ama 1.16 taban olmasaydı iyi olurdu başarılar.

2 yıl oynadığım kesintisiz pvp attığım bir sunucuydu güzel gibi bözüküyor gene eskisi gibi olmak dileğiyle ama 1.16 taban olmasaydı iyi olurdu başarılar.
Ender oyuncuyu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Eskisinden daha iyi olacağımıza hiç şüpheniz olmasın.

Sunucu oyuncu sayısı olayı yanlış.
Sunucuya girerkene 7 kişi diyor, Asıl sunucuya giriyorsun 37 KiŞİ var (%50si AFK acccount)
bildiğin sunucudaki kişi miktarını şişirmişler. Böyle bi sunucuya saygım olmaz. İyi günler.
böyle bir sunucuya saysıgız olunmaz ve siz bilge biri deilsinizki %50si afk hesap olduğunu nerden biliyorsun ayrıca kişi miktarı şuanki en büyük sunucular bile şişirme yapıyorki daha çok oyuncu gelsin diye ve böyle bir sunucuyu kötüleye bilecek bir potansiyel oyuncu olduğunuzu düşünmüyorum 7 kişi olayıda hatadır düzeltirler 1500 aktif çekmiş bir sunucuyu yedinden şahlanırken boş yorum yaparak engellemeyin bence

benimde youtubede gelişmemde parmagı olan bir sunucu hem emek hemde bir anı tabutu aslında umarım iyi yerlere tekrardan gelir...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

Çok Eskiden Oynadığım Müthiş Bir Sunucudur Kendisi Başarılarının Devamını Diliyorum <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl