XValue#0001
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizlerden bunu duymak bize gerçekten gurur veriyor.Sunucu başarılı, umarım tekrardan eskisi gibi olursunuz.
yasindev
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz. Yan hesap sınırımı 4 olarak belirlenmiştir. Oyunda gördüğünüz isimlerin hiçbiri 4 hesabı aşmamaktadır. Oyuncular kendileri hesap açınca bu olay bizden çıkıyor. Ne diyelim oyuncular afk client kullanmayın gibi kelimelermi kullanalım. Buna hiçbir sunucu engel olamaz.Sunucu oyuncu sayısı olayı yanlış.
Sunucuya girerkene 7 kişi diyor, Asıl sunucuya giriyorsun 37 KiŞİ var (%50si AFK acccount)
bildiğin sunucudaki kişi miktarını şişirmişler. Böyle bi sunucuya saygım olmaz. İyi günler.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizler sayesinde eski halimize kısa süre içerisinde ulaşacağız.Umarım tekrar eski günlerinize dönersiniz başarılar.
(afk hesap olayına pek takılmamak gerek sonuçta şuan en büyük sunucular bile yapıyor bunu :D )
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.Selamlar, hayırlı olsun öncelikle. En büyük sorun açılış tarihi gibime geldi daha ileri tarih olup kitle toplayabilirdiniz. Yenilikler ve sunucuyu şahlandırıcak pvp odaklı minigameslerinde geri gelmesi gerekiyor. Bol bol reklam gerekiyor. Güzel bir plan ile EnderOyuncuyu eski tahtına taşımak mümkün bana göre. Hayırlısı olsun hocam.
atesofking
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yukarıda açıklamasını yaptım. Sırf eleştiri yapmak amacıyla yorum yapmasaydınız daha iyi olurdu. İyi forumlar diliyorum.Başarılar umarım önceki sefer gibi 100/90 afk hesap olmaz
atesofking
Eleştiri amaclı yapmadım yanlış anlaşıldıysam özür dilerimDeğerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yukarıda açıklamasını yaptım. Sırf eleştiri yapmak amacıyla yorum yapmasaydınız daha iyi olurdu. İyi forumlar diliyorum.
Diocletianus
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteğiyle almama imkanımız yok.Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Bol şans