Sol Reklam

[ Mc.EnderOyuncu.Com ] - [1.16.X-1.19] - 1.16 TEK OPSKYBLOCK - 128GB - KANATLAR - HER GÜN EVENT - OPSKYBLOCK - +1800 REKOR!!

Ender Oyuncu`ya ne zaman başladın?

• Oy Verenler
    42
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Levdude

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Puanlar
13.260
3zub34k.png
2023-07-16_01.40.19.png
2023-07-16_01.32.30.png
2023-07-16_01.30.53.png
2023-07-16_01.46.40.png
2023-07-16_01.53.00.png
2023-07-16_01.53.59.png
2023-07-16_01.54.46.png

Son düzenleme:
Sunucu başarılı, umarım tekrardan eskisi gibi olursunuz.

Sunucu oyuncu sayısı olayı yanlış.
Sunucuya girerkene 7 kişi diyor, Asıl sunucuya giriyorsun 37 KiŞİ var (%50si AFK acccount)
bildiğin sunucudaki kişi miktarını şişirmişler. Böyle bi sunucuya saygım olmaz. İyi günler.

Umarım tekrar eski günlerinize dönersiniz başarılar.
(afk hesap olayına pek takılmamak gerek sonuçta şuan en büyük sunucular bile yapıyor bunu :D )

Sunucu oyuncu sayısı olayı yanlış.
Sunucuya girerkene 7 kişi diyor, Asıl sunucuya giriyorsun 37 KiŞİ var (%50si AFK acccount)
bildiğin sunucudaki kişi miktarını şişirmişler. Böyle bi sunucuya saygım olmaz. İyi günler.
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz. Yan hesap sınırımı 4 olarak belirlenmiştir. Oyunda gördüğünüz isimlerin hiçbiri 4 hesabı aşmamaktadır. Oyuncular kendileri hesap açınca bu olay bizden çıkıyor. Ne diyelim oyuncular afk client kullanmayın gibi kelimelermi kullanalım. Buna hiçbir sunucu engel olamaz.

Umarım tekrar eski günlerinize dönersiniz başarılar.
(afk hesap olayına pek takılmamak gerek sonuçta şuan en büyük sunucular bile yapıyor bunu :D )
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizler sayesinde eski halimize kısa süre içerisinde ulaşacağız.

Selamlar, hayırlı olsun öncelikle. En büyük sorun açılış tarihi gibime geldi daha ileri tarih olup kitle toplayabilirdiniz. Yenilikler ve sunucuyu şahlandırıcak pvp odaklı minigameslerinde geri gelmesi gerekiyor. Bol bol reklam gerekiyor. Güzel bir plan ile EnderOyuncuyu eski tahtına taşımak mümkün bana göre. Hayırlısı olsun hocam.
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.

Başarılar umarım önceki sefer gibi 100/90 afk hesap olmaz

Başarılar umarım önceki sefer gibi 100/90 afk hesap olmaz
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yukarıda açıklamasını yaptım. Sırf eleştiri yapmak amacıyla yorum yapmasaydınız daha iyi olurdu. İyi forumlar diliyorum.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yukarıda açıklamasını yaptım. Sırf eleştiri yapmak amacıyla yorum yapmasaydınız daha iyi olurdu. İyi forumlar diliyorum.
Eleştiri amaclı yapmadım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Bol şans

Artık hemen hemen her sunucu aynı spawn haritasını kullanmaya başlamış. Spawn haritasında değişiklik yapmanız hoş olabilirmiş :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı