ellegans.
alik09044
tmm ama bu ikincisi çok eski sürüm anlatıyor 1.sinide anlayamadım yaptım olmadıtexture pack kullanarak değitirebilirsin eğer 0'dan kendin yapmak istiyorsan zahmetli olur ama genede internette bulduğum bir kaç tane konuyu buraya ekliyorum
BÖLÜMLER(1) - Eklemek istediğimiz ses efektini ya da müziği seçin
#1 - Sunucuya kaynak paketi kurmak | TIKLA
#2 -Kaynak paketine mevcut eşyaları silmeden yeni eşyalar eklemek | TIKLA
#3 -Kaynak paketine mevcut blokları silmeden yeni bloklar eklemek | TIKLA
#4 -Özel müzik ve ses efektleri | Şu an buradasınız
#5 - Emoji ve özel ifadeler | Yakında
#6 - Özel menüler | Yakında
#7 - Özel canlılar | Yakında
#8 - ???
Seçeceğiniz ses dosyası .ogg formatında olmalı. Değil ise .ogg dosya formatına çevirici siteleri internette araştırarak bulabilirsiniz...
- Inxity
- Cevaplar: 1
- Forum: Minecraft Sunucu Yönetimi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Bildiğim kadarıyla itemsadder gibi pluginlerle de değiştirilebiliyor ama onlara çok hakim değilim eminim başkası da yardımcı olur)
ByVoxar
Merhaba texturpack ve mod ile yapabilirsintmm ama bu ikincisi çok eski sürüm anlatıyor 1.sinide anlayamadım yaptım olmadı
alik09044
hocam sunucu değil sadece ben oynarken kendim arkada spotify açmadan arkada çalmasını istiyorumMerhaba texturpack ve mod ile yapabilirsin
Texturpack için 2 seçenek var ilk kendi costum texturpack ni yapıcaksın 2ci İtemsadder alıcaksın bu sunucular için geçerlidir. Costum texturpack vidiolarını bulunca iletirim
Mod ile de yapabilirsin mccreator diye birşey vardk yazılımsız mod yapılıyordu ordan yapa bilirsinis
ByVoxar
Bunun direkt modu vardı galiba texturpack yaparak uğraşmayınhocam sunucu değil sadece ben oynarken kendim arkada spotify açmadan arkada çalmasını istiyorum
ellegans.
öyle istiyorsanız direkt bunun modları varhocam sunucu değil sadece ben oynarken kendim arkada spotify açmadan arkada çalmasını istiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!