Bulundu mc arka plan müzikleri değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AliK_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliK_123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
AliK01

Discord:

alik09044

minecraftta nasıl arka plandaki müzikleri değiştirebilirim yapayzeka da yapamadı

texture pack kullanarak değitirebilirsin eğer 0'dan kendin yapmak istiyorsan zahmetli olur ama genede internette bulduğum bir kaç tane konuyu buraya ekliyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Bildiğim kadarıyla itemsadder gibi pluginlerle de değiştirilebiliyor ama onlara çok hakim değilim eminim başkası da yardımcı olur)

Son düzenleme:
texture pack kullanarak değitirebilirsin eğer 0'dan kendin yapmak istiyorsan zahmetli olur ama genede internette bulduğum bir kaç tane konuyu buraya ekliyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Bildiğim kadarıyla itemsadder gibi pluginlerle de değiştirilebiliyor ama onlara çok hakim değilim eminim başkası da yardımcı olur)
tmm ama bu ikincisi çok eski sürüm anlatıyor 1.sinide anlayamadım yaptım olmadı

tmm ama bu ikincisi çok eski sürüm anlatıyor 1.sinide anlayamadım yaptım olmadı
Merhaba texturpack ve mod ile yapabilirsin

Texturpack için 2 seçenek var ilk kendi costum texturpack ni yapıcaksın 2ci İtemsadder alıcaksın bu sunucular için geçerlidir. Costum texturpack vidiolarını bulunca iletirim

Mod ile de yapabilirsin mccreator diye birşey vardk yazılımsız mod yapılıyordu ordan yapa bilirsin

Mod

Son düzenleme:
Merhaba texturpack ve mod ile yapabilirsin

Texturpack için 2 seçenek var ilk kendi costum texturpack ni yapıcaksın 2ci İtemsadder alıcaksın bu sunucular için geçerlidir. Costum texturpack vidiolarını bulunca iletirim

Mod ile de yapabilirsin mccreator diye birşey vardk yazılımsız mod yapılıyordu ordan yapa bilirsinis
hocam sunucu değil sadece ben oynarken kendim arkada spotify açmadan arkada çalmasını istiyorum

Hocam denedim bu modu oyunu çökertiyor mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl