Anı Matematikten 08 alma anım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9. sınıfta geometriden 01 almıştım : -(

İsminimi yazıp cıksan 20 alırsın kanka :D Naptın sen .

anlat anlat anlat :D

Vallahi Reyiz Bende Matamatigi Hiç Anlamam Ama Seni Geçdim 04 Aldım MATAMATİKTEN :D

08 benimkinden iyi 5. sınıfta 03 almıştım :D

Matematikten daha önce iki alanı duymuştum ancak sekiz gibi zorlayıcı bir notu alanı da hiç duymamıştım. Vallaha gerçekten helal olsun ;) <3

Anılarını bekliyorum

En kötü notum 15'di oda matematik

Matemiatkden - almam durmumunda başka bi sorun yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ve sınıfta klamam

görüldüğü kadarı ile galiba biraz derslerinize ağırlık vermemişsiniz daha iyi karneler ve ders notları dileği ile

anılarını bekliyorum :D

10. sınfıta, 60-70 beklerken 0 almıştım :(

Selamlar bu forumda anlattığım 2.anım umarım hoşunuza gidiyordur herneyse ben matematiği hiç bir zaman anlamadım ve anlamakta istemedim açıkçası :) 7. sınıfın 1. döneminde benim matematiğimin kötü olduğunu bilen ailem özel ders ayarlamıştı ama sadece sınav akşamı dersi aldım onun dışında matematik bilgim 0 okula gittim önüme sınav geldi 10 soru ve klasikti çok zor olucağını tahmin edebiliyordum sınav bitti ben o kadar umutluyum ki 80 falan bekliyorum sınav 2 gün sonra açıklandı hoca herkesin notunu söylerken beni yanına çağırdı benim dışımdakilere notumu söylemedi ben hocanın yanına gittiğimde ters yazdı sandım 80 beklerken 08 aldım :) eve gidince pek iyi şeyler olmadı o yüzden

Kamu spotu
Matematiğe çalışın :)

Matematikten o notu almak gerçekten normal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl