Anı Matematikten 08 alma anım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qiffy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
67
Minecraft
Qiffy
Selamlar bu forumda anlattığım 2.anım umarım hoşunuza gidiyordur herneyse ben matematiği hiç bir zaman anlamadım ve anlamakta istemedim açıkçası :) 7. sınıfın 1. döneminde benim matematiğimin kötü olduğunu bilen ailem özel ders ayarlamıştı ama sadece sınav akşamı dersi aldım onun dışında matematik bilgim 0 okula gittim önüme sınav geldi 10 soru ve klasikti çok zor olucağını tahmin edebiliyordum sınav bitti ben o kadar umutluyum ki 80 falan bekliyorum sınav 2 gün sonra açıklandı hoca herkesin notunu söylerken beni yanına çağırdı benim dışımdakilere notumu söylemedi ben hocanın yanına gittiğimde ters yazdı sandım 80 beklerken 08 aldım :) eve gidince pek iyi şeyler olmadı o yüzden

Kamu spotu
Matematiğe çalışın :)

Eğer devamını istiyorsanız anlatacak anım var belirtin lütfen istiyoruz veya istemiyoruz diye

Elraen smurf kasıyor.

Forumun anıcısı hadi bakalım. Yeni anıları bekliyorum. :D

Screenshot_4.png

Hahahahaha 8 mi 8 e şükret bence, bu da benim 9.sınıftan kalma bir anım :]]]

O mu abi? Bak 10.Sınıftayız meslek lisesi matbaa da grafik-tasarım okuyorum.Dersler falan bizim okuldan ayrı atölyedeki sınıçfta olurdu.Neyse biz üç yakın arkadaş böyle L şeklinde oturuyoruz ve hep uyuyoruz hiç ders dinlemiyorduk matemtikde.
Sınava girdik sınıf 60-100 arası değişiyor biz üçümüz 01 aldık.Ama bilmiyoruz o ara uyuyoruz abi. Neyse kalktım arkadaşlar sınavlar açıklandı dedi sen 70 almışsın ama ben bi seviniyorum eve gittim Valide-Peder karşımda belli evde maç var.edim ne oldu? Metematik'den kaç aldın dedi 70 dedim. Harbi mi dedi babam. evet dedim. e okulu gösterdi ben şok tabi.İşte şimdi o olayın üzerinden 3 yıl geçti Şimdi mezun um üniversiteye hazırlanıyorum ve sayısalcıyım. O Zamandan sonra akıllandım değişim geçirdim.Uyku bitti,Kilolar gitti ve Matematik çalıştım azimle şimdi çok mutluyum.

İyi sen 08 almışsın ben 6da 05 aldım :/

Gerçekten anıların hoşuma gidiyor biraz daha anlat :D

Maşallah herkesin matematik notu 10 ün altında :)

5. sınıfta cidden çok başarılıydım her derste fakat 6. sınıftan sonra arkadaş ortamı yüzünden o kadar bozum ki anlatamam. Aldığım her not neredeyse 40'ın altındaydı matematiğim cidden 0'dı hiçbir şey bilmiyordum annem bana özel öğretmen tutalım edelim falan dedi anlamayacağımı biliyordum ama kırmamak için tamam dedim yaklaşık 3-4 ay özel matematik kursu almıştım sonuç pek farklı değildi hala 45 -50 civarındaydı matematiğim girdiğim sınavlarda bildiğim her şeyi yazıyordum ama faydası yoktu orta okuldaki matematik hocam bana çok kızıyordu kendimi bozduğum 8. sınıfta toparlamaya başladım fakat yeterli olmadı en azından iyi bir okul için bir meslek lisesine yerleştim ve bilişim bölümünü tercih ettim ve şuan okuyorum o bölümü matematiğim 90'ın altında değil nasıl mı başardım? Sınav önceki gün değil 1 hafta önceden çalışıyorum artık. Bölümün en iyi öğrecileri arasına girerim sanırım çünkü notlarım beklediğimden de yüksek geliyor. Sizlere önerim liseye geçmeden notlarınızı düzeltin LGS sınavına çalışın geleceğinizi belirliyor ciddiye alın bunu ben almadım ve şuan biraz pişmanım günde 10 saat ders işliyoruz alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sabah 8 akşam 5 memur gibi.

Screenshot_1.png

Her güzel olan şey zor kazanılır. Matematik aslında güzel ama zor kazanılır :)

08 Bile iyi, 05 Aldığımı bilirim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl