MasterMC OPSKYBLOCK,OPFACTİON,12GB RAM GİRİŞTE HERKESE VİP 1 GÜNLÜK

Konu Başarılı mı

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya biraz zamanını vermelisin

Spawnerlerdeki hologramları kaldırmanızı tavsiye ederim,sunucuyu çok yoruyor.(Daha önce denemişliğim var.)

Feather+Bazı Warplar Çalıntı Bu Gidişle Daha İleri Gidemessiniz.
Basarılar.

İyi Forumlar :)[DOUBLEPOST=1522516047,1522515899][/DOUBLEPOST]Feather+Bazı Warplar Çalıntı Bu Gidişle Daha İleri Gidemessiniz.
Basarılar.

İyi Forumlar :)

Lütfen çalıntı olarak kullandığınız RütbeMadde'yi değiştiriniz.

Paketlerniz Alinti ve Editlenmis veya 3-4 Plugin Paketi Birlestirilmis Durumda[DOUBLEPOST=1522952497,1522952448][/DOUBLEPOST]Paketlerniz Alinti ve Editlenmis veya 3-4 Plugin Paketi Birlestirilmis Durumda

cant connect to server hatası aldım. video çekip sw tanıtımınız için girmiştim. bilginize

Pluginler değiştirilmeli artık her sunucu onları kullanıyor 12gblik makineniz var çöp etmeyin..

Güzel bir sw ye benziyor hem bakayım bende tanıtım videonuzu çekeyim istedim ama sw ye giremiyorum. bir sıkıntımı var acaba

texture pack konunun kalitesini düşürmüş.

Map değiştirilmeli başarılar

Mapler batihostun klasik map ve pl sı keşke bıraz değiştirseydin birebir aynısını kullanmışsın :)

Aşırı amatör bir sunucu, sanırım ilk sunucunuz?

Agaga ben sevedyim

Sunucu görsellerini keşke pvp texture pack ile çekmeseydiniz, daha hoş bir görüntü olabilirdi :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl