MasterMC OPSKYBLOCK,OPFACTİON,12GB RAM GİRİŞTE HERKESE VİP 1 GÜNLÜK

Konu Başarılı mı

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi Forumlar SkyBlock tablosunu deiştirmen rica olunur daha iyi gözükür

Açıkça söylemek gerekirse , İsa'nında dediği gibi. Bilinmedik bir sunucu için 12 GB Ram fazla.

Plugin paketi alıntı veya karma şeklinde toplanmış. Sizin yaptığınız haritalar ile alıntı olan haritaların arasında dağlar kadar fark var. Size önerim başarılı bir build ekibi toplayın. Sohbet renkli. Onu birazcık daha azaltırsanız daha iyi olur. Geliştirilecek çok şey var çok. Başarılar Kolay Gelsin. İyi forumlar

Açıkça söylemek gerekirse , İsa'nında dediği gibi. Bilinmedik bir sunucu için 12 GB Ram fazla.

Plugin paketi alıntı veya karma şeklinde toplanmış. Sizin yaptığınız haritalar ile alıntı olan haritaların arasında dağlar kadar fark var. Size önerim başarılı bir build ekibi toplayın. Sohbet renkli. Onu birazcık daha azaltırsanız daha iyi olur. Geliştirilecek çok şey var çok. Başarılar Kolay Gelsin. İyi forumlar
hangi swnin pl paketi skyblockmu factionmu

Faction Kingmc Plugin Paketi
Kardeşim emek Verseniz Güzel OLabilir?

SkyBlock paketini bizzat kendim yapıp onlara verdim daha doğrusu sattım faction paketlerine gelecek olursak faction paketleri tamamen alıntı

İşiniz çok zor kolay gelsin. Başarılar

Sunucuda Hiç Zahmet Verilmiyor Durum Vahim

Opskyblockta Spawnerlar Değişmesi Lazım Bunun Dışında Güzel Bir Server

Skyblock'da ücretsiz VIP eklerseniz daha çok oynanır

faction plugin paketi benim 2 sene önceki plugin paketim biraz güncel olsanız sunucu gelişir + giriş yapamıyorum sunucuya kapanmış galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl