|>Martial Craft<| [Faction Sunucu 1.7.X-1.8.X] Boss-Rütbe-Lapis-Kumar-Döviz-Eşya Efsunlama

Arkadaşlar Şöyle Bir Örnek Vereyim Bir Şarkıcısınız Ve Şarkı Yaptınız (Beat Sözler Tamamiyle Size Ait) Ve Bunu Piyasa Sürüyorsunuz Şarkınız İyi Veya Kötü Bir Kitleye Ulaşıyor. Bu Durumlar İçin Yorumlayıcılar Mevcut (Dergi,Magazin,vs.) Aralarından Biriside Sizin Verdiğiniz Süre Artık Ne Kadarsa (1 hafta 1 yıl 3 ay) Harcadığınız Bu Emeğe Çalıntı Diyor Ve Elinde Hiç Bir Kanıtı Yok Sizin Tutumunuz Ne Olurdu?
Post kasmaya devam uzatın uzata bildiğiniz kadar.

Konuyu uzatan sizsiniz. Ben konuyı kapatmıştım ama işte.....
Birkaç Gereksiz İftiracının Sunucumu Lekelemesine İzin Veremem Kusura Bakma Gitmek İstersen Görüşmek Üzere Başka İtamların Varsa Onlarıda Kanıtlayabilim

Birkaç Gereksiz İftiracının Sunucumu Lekelemesine İzin Veremem Kusura Bakma Gitmek İstersen Görüşmek Üzere Başka İtamların Varsa Onlarıda Kanıtlayabilim
Peki başarısız sunucunda iyi oyunlar.

Eğer yetkili sunucudaki bir oyuncuyu küfür ile engelliyor/atıyor ise, ona yetkili denmez. Onu alan kişiye de terbiyeli denmez. Sunucunuzun gelişmesi lazım, her konuda. Yeni bir sistem getire bilirdiniz. Haritaları da pek beğendiğimi söyleyemem, başarılar. İyi forumlar.

İnsanları çıldırtmakta çok başarılı olan insanlar var :D Bir kaç arkadaşın bu yetkililerin küfürlerinden dolayı laf atmışlar fakat ne kadar vahim durumda olduklarını görebiliyorum :D Bence kusur araştırıp milletin yüzüne vurmak yerine kendi işinize bakın çünkü çok kötü durumdasiniz ;)

Eğer yetkili sunucudaki bir oyuncuyu küfür ile engelliyor/atıyor ise, ona yetkili denmez. Onu alan kişiye de terbiyeli denmez. Sunucunuzun gelişmesi lazım, her konuda. Yeni bir sistem getire bilirdiniz. Haritaları da pek beğendiğimi söyleyemem, başarılar. İyi forumlar.
Bu konuda zaten özür dilediğimi belirtmiştim ancak diğer arkadaştan itamları için hala bir şey duyamadım. Terbiyeli olan o mu yoksa biz miyiz?

Böyle şeyler yaşanabilecek şeyler herkesin yapabileceği şeyler çünkü emeklerimizle dalga geçiyorlar o zaman dalga gecenin terbiyesiz olduğunu düşünüyorum

Hadi Eyvallah...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl