Skript Paylaşımı Market - Yeni nesil Sanal Market! + Gui

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum farkındaysan bu AH plugini tarzı ben öyle sadece adminler eşya ekliyebilsin diye bir Skript yapsaydım şuan piyasanın içinden geçmiştim. Kodlaması kolay olmadı çünkü her oyuncu için bir Skript kodladım biraz mantıklı düşün.

Zaten fikir mantıklı ama kodlaması gerçekten kötü dedim yanlış mı anladınız ne? Attığım scriptin kodlarını incelesen yaptığın bu muTteŞeMm scriptin nasıl çok daha iyi olabileceğini görebilirsin diyorum onu da anlamadın galiba.. Garip insanlarsınız

Scriptin yarısında
Kod:
make a gui slot 0 of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
yazmak yerine

Kod:
make a gui slot (integers between x and y) of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing

yapabilirsin ve kod %90 kısalacaktır burada size yardım etmeye çalışıyoruz hemen çok bilmiş havasına giriyorsunuz ama bildiğiniz pek de bir şey yok gelen her yorum "çok güzel sunucumda kullanacağım" tarzında olacak diye umunca böyle oluyor tabi

Scriptin yarısında
Kod:
make a gui slot 0 of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
yazmak yerine

Kod:
make a gui slot (integers between x and y) of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing

yapabilirsin ve kod %90 kısalacaktır burada size yardım etmeye çalışıyoruz hemen çok bilmiş havasına giriyorsunuz ama bildiğiniz pek de bir şey yok gelen her yorum "çok güzel sunucumda kullanacağım" tarzında olacak diye umunca böyle oluyor tabi
Ego kasma burda tırek :D öncelikle Egonu düşürmeni ve sonrada kimin ile karşılaştığını bir düşün derim :)

Ego kasma burda tırek :D öncelikle Egonu düşürmeni ve sonrada kimin ile karşılaştığını bir düşün derim :)

Yaptığım yorumda hiçbir şekilde ego bulunmuyor insan gibi gelip tavsiyeler veriyorum bilmişlik yapıp ego kasanın kim olduğu çok bariz değil mi? Gelip bilgi veriyoruz aldığımız cevap direk tersleme içeriyor karşılık verince egolu oluyoruz anladım abi

Yaptığım yorumda hiçbir şekilde ego bulunmuyor insan gibi gelip tavsiyeler veriyorum bilmişlik yapıp ego kasanın kim olduğu çok bariz değil mi? Gelip bilgi veriyoruz aldığımız cevap direk tersleme içeriyor karşılık verince egolu oluyoruz anladım abi
Dostum ben seni terslemedim zaten bu bir zevk meselesi ben böyle kodlamayı seviyorum o yüzden de böyle kodluyorum. 1 tane güzel birşey yapıp onu gözüme sokmaya çalışman ve gelip mÜkEMmel Scriptim demende ne bileyim yani :d Cidden kimle karşılaştığını hiç bilmiyosun öyle atıp tutuyosun :)

Güzel bir skript kodlamışsın kardeşim eline sağlık.

Dostum ben seni terslemedim zaten bu bir zevk meselesi ben böyle kodlamayı seviyorum o yüzden de böyle kodluyorum. 1 tane güzel birşey yapıp onu gözüme sokmaya çalışman ve gelip mÜkEMmel Scriptim demende ne bileyim yani :d Cidden kimle karşılaştığını hiç bilmiyosun öyle atıp tutuyosun :)

Haklısınız script hakkında hiçbir şey bilmiyorum tek amacım baltalamak özür dilerim bu saçma kodlama dilinde aşırı bilgi sahibi değerli insan. Yaptığım scriptlere göz atmanı öneririm belki sen kiminle karşılaştığını bilmiyorsun

giresun283428
acaba bana biraz yardım edebilirmisin nasıl öğrendin ? bana bir söyle olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl