giresun283428
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 286
- Minecraft
- giresun28
Discord:
Mert#4420
Teşekkürler :))Başarılı bir market olmuş tebrikler. :)
Mert#4420
Teşekkürler :))Başarılı bir market olmuş tebrikler. :)
Dostum farkındaysan bu AH plugini tarzı ben öyle sadece adminler eşya ekliyebilsin diye bir Skript yapsaydım şuan piyasanın içinden geçmiştim. Kodlaması kolay olmadı çünkü her oyuncu için bir Skript kodladım biraz mantıklı düşün.
make a gui slot 0 of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
make a gui slot (integers between x and y) of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
Mert#4420
Ego kasma burda tırek :D öncelikle Egonu düşürmeni ve sonrada kimin ile karşılaştığını bir düşün derim :)Scriptin yarısında
yazmak yerineKod:make a gui slot 0 of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
Kod:make a gui slot (integers between x and y) of {_p} with 160:14 named "&e" to nothing
yapabilirsin ve kod %90 kısalacaktır burada size yardım etmeye çalışıyoruz hemen çok bilmiş havasına giriyorsunuz ama bildiğiniz pek de bir şey yok gelen her yorum "çok güzel sunucumda kullanacağım" tarzında olacak diye umunca böyle oluyor tabi
cemvrs#6234
Graaaaal ayar verdi geçtiEgo kasma burda tırek :D öncelikle Egonu düşürmeni ve sonrada kimin ile karşılaştığını bir düşün derim :)
Ego kasma burda tırek :D öncelikle Egonu düşürmeni ve sonrada kimin ile karşılaştığını bir düşün derim :)
Mert#4420
Dostum ben seni terslemedim zaten bu bir zevk meselesi ben böyle kodlamayı seviyorum o yüzden de böyle kodluyorum. 1 tane güzel birşey yapıp onu gözüme sokmaya çalışman ve gelip mÜkEMmel Scriptim demende ne bileyim yani :d Cidden kimle karşılaştığını hiç bilmiyosun öyle atıp tutuyosun :)Yaptığım yorumda hiçbir şekilde ego bulunmuyor insan gibi gelip tavsiyeler veriyorum bilmişlik yapıp ego kasanın kim olduğu çok bariz değil mi? Gelip bilgi veriyoruz aldığımız cevap direk tersleme içeriyor karşılık verince egolu oluyoruz anladım abi
Merhaba, hayır yapmaz çünkü every seconds yada loop kullanmadım.
NamelessLeader#3364
Dostum ben seni terslemedim zaten bu bir zevk meselesi ben böyle kodlamayı seviyorum o yüzden de böyle kodluyorum. 1 tane güzel birşey yapıp onu gözüme sokmaya çalışman ve gelip mÜkEMmel Scriptim demende ne bileyim yani :d Cidden kimle karşılaştığını hiç bilmiyosun öyle atıp tutuyosun :)
_ripeness
Mert#4420
Tabii :))
Bilgilendirme için teşekkür ederim. O zaman izninizle kullanıyorum :3
Mert#4420
Teşekkür ederim :))Güzel bir skript kodlamışsın kardeşim eline sağlık.
Mert#4420
Kesinlikle video izleyerek değil, bazı yerlerden Skript indirip içindeki bilgileri okuyup sistemin nasıl çalıştığına bakarak öğrendim.giresun283428
acaba bana biraz yardım edebilirmisin nasıl öğrendin ? bana bir söyle olurmu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!