merhaba shopkeepers gibi bir plugin arıyorum fakat tam sandık içinde olsun istiyorum çünkü trade gibi yapmak istiyorum. mesela 512 gold altın karşılığında benim yaptığım jetonu vermek istiyorum bunu nasıl yapacaüım ya da buna uygun plugin var mı
eklentiyi görmem lazım bilmiyorumMerhabalar bu tarz bişeyi skript kullanarak yapabilirsiniz veya kendime özel kodladığım bir eklenti var düşünürseniz yollarım.
miosett
Merhabalar skript şeklini size paylaşabilirim. Eklentiyi direkt size yollayıp siz herhangi boş bir vdste veya başka bir yolla test edip kontrol edebilirsiniz.eklentiyi görmem lazım bilmiyorum
Shopkeepers ile 1/1 aynı, köylü yerine komut tabanlı çalışan eklentim var. Komutu bir npc ye atayarak shopkeepers gibi kullanabilirsin.merhaba shopkeepers gibi bir plugin arıyorum fakat tam sandık içinde olsun istiyorum çünkü trade gibi yapmak istiyorum. mesela 512 gold altın karşılığında benim yaptığım jetonu vermek istiyorum bunu nasıl yapacaüım ya da buna uygun plugin var mı
kkayaaaa
nixolyw
merhaba shopkeepers gibi bir plugin arıyorum fakat tam sandık içinde olsun istiyorum çünkü trade gibi yapmak istiyorum. mesela 512 gold altın karşılığında benim yaptığım jetonu vermek istiyorum bunu nasıl yapacaüım ya da buna uygun plugin var mı
çok teşekkür ederimBu eklentiyi kullanabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!