Çözüldü market pl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba shopkeepers gibi bir plugin arıyorum fakat tam sandık içinde olsun istiyorum çünkü trade gibi yapmak istiyorum. mesela 512 gold altın karşılığında benim yaptığım jetonu vermek istiyorum bunu nasıl yapacaüım ya da buna uygun plugin var mı

Ekli dosyalar

• 1756235665990.webp
    1756235665990.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar bu tarz bişeyi skript kullanarak yapabilirsiniz veya kendime özel kodladığım bir eklenti var düşünürseniz yollarım.

eklentiyi görmem lazım bilmiyorum
Merhabalar skript şeklini size paylaşabilirim. Eklentiyi direkt size yollayıp siz herhangi boş bir vdste veya başka bir yolla test edip kontrol edebilirsiniz.

merhaba shopkeepers gibi bir plugin arıyorum fakat tam sandık içinde olsun istiyorum çünkü trade gibi yapmak istiyorum. mesela 512 gold altın karşılığında benim yaptığım jetonu vermek istiyorum bunu nasıl yapacaüım ya da buna uygun plugin var mı
Shopkeepers ile 1/1 aynı, köylü yerine komut tabanlı çalışan eklentim var. Komutu bir npc ye atayarak shopkeepers gibi kullanabilirsin.

dc: kashiandwazaki

Merhaba,
Shopkeepers gibi NPC tabanlı değil de tamamen sandık içinden trade sistemi istiyorsan buna en yakın çözümler:

• ChestCommands / DeluxeMenus → Menü tabanlı yapıp “512 Gold = Jeton” şeklinde takas sistemi kurabilirsin (Vault + bir ekonomi eklentisi gerekiyor).
  • BossShopPro → Bu plugin özellikle senin dediğin gibi trade mantığına çok uygun. Örneğin:
    • 512 adet altın = özel jeton item’i verecek şekilde ayarlanabiliyor.
    • Hem para hem item ile satın alma destekliyor.
  • Eğer “tamamen sandığın içine item koy, karşılığında item alsın” istiyorsan → TradeShop eklentisine bakabilirsin. Oyuncuların kendi sandıklarını market gibi kullanmasına izin veriyor.

Senin örneğinde:
512 Gold → Jeton için BossShopPro en mantıklı çözüm olur. Menüden direkt item karşılığı item satışı yapabiliyorsun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklentiyi kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl