Çözüldü Market Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Market için ChestShop kullanın ben size plugin buglu demedim yanlış anlamayın :) sadece doğru sürümü kullanın ve bugsuz olanını kullanın yeter...

İsterseniz Uygun Fiyata Plugin Paketi Yapıyoruz 7/24 Destek Ücretsiz Kurulum Yardımcı Olabilirim.
yaptırdık teşekkür ederiz hangi sürümü bugsuz[DOUBLEPOST=1483561655,1483561459][/DOUBLEPOST]
Market için ChestShop kullanın ben size plugin buglu demedim yanlış anlamayın :) sadece doğru sürümü kullanın ve bugsuz olanını kullanın yeter...

İsterseniz Uygun Fiyata Plugin Paketi Yapıyoruz 7/24 Destek Ücretsiz Kurulum Yardımcı Olabilirim.
zaten pl pakedi yaptırdğımıza pişmanız olmayan bug yoktu + ek olarak pl pakedni biz yapcaktık nerdeyse

hangi pl kullanalım market için?

yaptırdık teşekkür ederiz hangi sürümü bugsuz[DOUBLEPOST=1483561655,1483561459][/DOUBLEPOST]
zaten pl pakedi yaptırdğımıza pişmanız olmayan bug yoktu + ek olarak pl pakedni biz yapcaktık nerdeyse
1.8.8 hatırladığıma göre hepsinde geçiyordu

1.8.8 hatırladığıma göre hepsinde eçiyordu
spigottan linki varsa atarmısınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl