Bulundu Mapi değişebilen Skyblock plugini 1.18.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MineLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineLive

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Mapi değiştirebileceğim skyblock plugini lazım yardımcı olabilir misiniz ?

Schem'i değişebilen bir plugin lazım Sürüm 1.18.2

neredeyse bütün yeni skyblock pluginlerinde ada schematiclerini değiştirebilirsiniz, en çok kullanılan skyblock pluginlerine bakarak kendi sunucunuza uygun olanı bulabilirsiniz, ben SuperiorSkyblock2 öneririm

neredeyse bütün yeni skyblock pluginlerinde ada schematiclerini değiştirebilirsiniz, en çok kullanılan skyblock pluginlerine bakarak kendi sunucunuza uygun olanı bulabilirsiniz, ben SuperiorSkyblock2 öneririm
Şu an SuperiorSkyblock2'yi test ediyorum. Ama herkes çok problemli olduğunu söylüyor umarım sıkıntı çıkarmaz.

Şu an SuperiorSkyblock2'yi test ediyorum. Ama herkes çok problemli olduğunu söylüyor umarım sıkıntı çıkarmaz.
Bundan öncesinde ben iridiumskyblock kullanıyordum daha problemli olduğunu düşündüğüm için superior'a geçtim, tabi deneyim edinmiş kişilere de sorabilir veya kendin de araştırabilirsin. Superior'a asıl geçme sebebim açık API vermesiydi, menüleri özellikleri, discordu vs. de hoşuma gitmişti, bi skyblock plugininden beklentinize göre değişebilir açıkçası, benim de çok bilgim yok bildiğim kadarını söylüyorum. Ama asıl amacınız schematic ile adayı düzenlemek ise açıkçası kullandığınız plugin çok da fark etmiyor çünkü çoğunda bu özellik var. IridiumSkyblock, SuperiorSkyblock2, ASkyBlock, BSkyBlock vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl