Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neredeyse bütün yeni skyblock pluginlerinde ada schematiclerini değiştirebilirsiniz, en çok kullanılan skyblock pluginlerine bakarak kendi sunucunuza uygun olanı bulabilirsiniz, ben SuperiorSkyblock2 öneririm
neredeyse bütün yeni skyblock pluginlerinde ada schematiclerini değiştirebilirsiniz, en çok kullanılan skyblock pluginlerine bakarak kendi sunucunuza uygun olanı bulabilirsiniz, ben SuperiorSkyblock2 öneririm
Bundan öncesinde ben iridiumskyblock kullanıyordum daha problemli olduğunu düşündüğüm için superior'a geçtim, tabi deneyim edinmiş kişilere de sorabilir veya kendin de araştırabilirsin. Superior'a asıl geçme sebebim açık API vermesiydi, menüleri özellikleri, discordu vs. de hoşuma gitmişti, bi skyblock plugininden beklentinize göre değişebilir açıkçası, benim de çok bilgim yok bildiğim kadarını söylüyorum. Ama asıl amacınız schematic ile adayı düzenlemek ise açıkçası kullandığınız plugin çok da fark etmiyor çünkü çoğunda bu özellik var. IridiumSkyblock, SuperiorSkyblock2, ASkyBlock, BSkyBlock vs.