Sol Reklam

Çözüldü Map tamamen dondu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HelloBaba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 982
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HelloBaba

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
115
Yer
Balıkesir
Minecraft
vcm8097
Oyunda yeniyim. 1600 günlük survival geçmişim oldu oyuna alışmak, öğrenme amaçlı şeyler yapıyordum. En son farm için sabahlatmıştım sabah uyandığımda bütün dünya durmuştu. Oyuna girip çıktığımda sadece 5-6 saniye köylüler falan hareket ediyor Sanki map yüklenirken hafif kasıyor gibi yapıp tüm her şey birden donuyor. Yeni bir dünya oluşturdum sorun olmuyor. Ama şimdi bu oluşturduğum yeni dünya da böyle bozulursa diye korkuyorum . Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Oyunda yeniyim. 1600 günlük survival geçmişim oldu oyuna alışmak, öğrenme amaçlı şeyler yapıyordum. En son farm için sabahlatmıştım sabah uyandığımda bütün dünya durmuştu. Oyuna girip çıktığımda sadece 5-6 saniye köylüler falan hareket ediyor Sanki map yüklenirken hafif kasıyor gibi yapıp tüm her şey birden donuyor. Yeni bir dünya oluşturdum sorun olmuyor. Ama şimdi bu oluşturduğum yeni dünya da böyle bozulursa diye korkuyorum . Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Sunucu mu yoksa normal Minecraft mı?

normal
Sunucu mu yoksa normal Minecraft mı?
normal Minecraft hocam birkaç ay önce satın almıştım gayet güzel bir şekilde vakit geçiriyordum sizler kadar usta değiliz oyunda çırak modundayız henüz (:

normal

normal Minecraft hocam birkaç ay önce satın almıştım gayet güzel bir şekilde vakit geçiriyordum sizler kadar usta değiliz oyunda çırak modundayız henüz (:
Estağfurullah hocam acaba kaç Gb ram vermiştiniz?

Chunkları kaçta kullanıyorsun hocam, yüksek chunkta kullanıyorsan düşürmeni öneririm birde öyle dene. Eğer çözülmezse geri dönüş sağlarsan sevinirim.

Edit: Yapabiliyorsan 5 yapıp dener misin?

Chunkları kaçta kullanıyorsun hocam, yüksek chunkta kullanıyorsan düşürmeni öneririm birde öyle dene. Eğer çözülmezse geri dönüş sağlarsan sevinirim.

Hocam denedim malesef olmadı. Normalde 12 de kullanıyordum. Sasirdigim nokta baska dunya olusturdugumda hic sorun yaşamamam

Bu arada chunk dedigimiz sanirim gorus mesafesi degil mi

Örnek bir video çekip atma şansınız varmıydı?

hocam selam. bu sorun bilgisayar performansından kaynaklanıyor. eğer launcher üzerinden rami ayarlamadıysanız girip ayarlayın ve rami artırın. ayrıca eğer bilgisayarınız yeni nesil değilse, son sürüm oynamanızı tavsiye etmem. köylülerin 5 10 saniye sonra tepki vermeside bilgisayarınızdan kaynaklanıyor. sorun donanımsal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı