1000dev
fffrozic
bende aynı şeyi düşündüm kendi core pluginimi yazıyorum şuan :dEssentials çok kaynak tüketiyor alternatifi daha mantıklı alternatifinde komutlar aç kapat şeklindede çalıştığı için ban komutları advancedban la çakışmıyor. Eğer bir takımsan uğraşmaya gerek yok essentialsx kur geç ama takım değilsen öbürüne yönelmeni öneririm adı aklıma gelmedi.
rexaels
Yapay zekaya yaptırıyorsun*. Bunu yapmanın ne gibi bir avantaj sağlayacağını merak ettim. Essentials/CMI gibi yıllardır geliştirilen ve tonla gerçek sunucuda kullanılan bir sistemi sırf ‘kendi core’um olsun’ diye baştan yazmak bana pek mantıklı gelmiyor. Özel ihtiyaçların varsa ayrı tabii; ama profesyonellik açısından kendi yazmış olmak tek başına bir artı değil.bende aynı şeyi düşündüm kendi core pluginimi yazıyorum şuan :d
Murtatan
Nerden biliyorsun ki bir yerde yazmamış AI'a yaptırıyorum diyeYapay zekaya yaptırıyorsun*. Bunu yapmanın ne gibi bir avantaj sağlayacağını merak ettim. Essentials/CMI gibi yıllardır geliştirilen ve tonla gerçek sunucuda kullanılan bir sistemi sırf ‘kendi core’um olsun’ diye baştan yazmak bana pek mantıklı gelmiyor. Özel ihtiyaçların varsa ayrı tabii; ama profesyonellik açısından kendi yazmış olmak tek başına bir artı değil.
.hermestr
Bana kalırsa profesyonel projelerde ikisi de kullanılabilir ama ben CMI tarafını daha mantıklı buluyorum. Tek eklentiyle birçok işi hallediyorsun ve düzgün ayarlanınca gayet stabil çalışıyor.sizce essentials, cmi gibi pluginler profesyonel projeler için mantıklımı? neden?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!