Çözüldü Makine Hangisi Daha İyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Merhaba Saygı Değer Form Üyeleri Size Bir Kaç Sorum Olucak Madde Halinde Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum

1- Hangi Hosting Şirketinden Alıyım Makinemi Güzel Performanslı ve Kaliteli
2- VDS mi yoksa Konsol mu alıyım Hangisi Daha İyi

1. Soruya önerim yok
2. Ver öneririm daha rahat ve kullanışlı.

Vds mi konsol mu diye bir soru olmaz. Soranın da cevaplayanın da öğrenmesi gereken çok şey var

öğrenmek için sormuştum hangisi daha performanslı ve kaliteli açısından
Elma ile kalemi karşılaştıramadığın gibi bu iki şeyi de karşılaştıramazsın çünkü benzer şeyleri ifade etmiyorlar.
Terminal komut yürütmek için kullanılan bir şeyken VDS parçalanmış sunuculara verilen ismin kısaltması. Eğer sormaya çalıştığın rdp mi ssh mi ise sormana gerek yok, internette araştırman birkaç dakikanı alacaktır.

Konsol derken pterodactyl den bahsediyor diye düşünüyorum

Konsol derken pterodactyl den bahsediyor diye düşünüyorum
Aksine pterodactyl tui based değil bir arayüz sunuyor. Tahminimce rdp ve ssh veya işletim sistemlerini karşılaştırtmaya çalışıyor

Elma ile kalemi karşılaştıramadığın gibi bu iki şeyi de karşılaştıramazsın çünkü benzer şeyleri ifade etmiyorlar.
Terminal komut yürütmek için kullanılan bir şeyken VDS parçalanmış sunuculara verilen ismin kısaltması. Eğer sormaya çalıştığın rdp mi ssh mi ise sormana gerek yok, internette araştırman birkaç dakikanı alacaktır.
ikisinin farklı olduğunu biliyorum lakin isimlerini bilmiyorum

Merhabalar öncelikle ilk sorunuzun cevabı keyubu olabilir gerçekten güzel makineleri var veya ocean bilişim hizmetleri de olabilir yani benim tavsiyem ikisi üzerine ve ikinci sorunuzun cevabı ise kesinlikle VDS olacaktır iyi forumlar :)

iki stajyer de çok bilgililer. gg wp.

1. @Önem Bilişim 'i önderirim gerçekten güzel altyapıları var.
2. Eğer ubuntu bilginiz var ise Ubuntu veya Windows sanal sunucu yani VDS alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl