vds mi öneriyorsun1. Soruya önerim yok
2. Ver öneririm daha rahat ve kullanışlı.
Lasty#0001
Kusura bakma oto düzeltme aktif evet vds öneririm.vds mi öneriyorsun
öğrenmek için sormuştum hangisi daha performanslı ve kaliteli açısındanVds mi konsol mu diye bir soru olmaz. Soranın da cevaplayanın da öğrenmesi gereken çok şey var
Elma ile kalemi karşılaştıramadığın gibi bu iki şeyi de karşılaştıramazsın çünkü benzer şeyleri ifade etmiyorlar.öğrenmek için sormuştum hangisi daha performanslı ve kaliteli açısından
Aksine pterodactyl tui based değil bir arayüz sunuyor. Tahminimce rdp ve ssh veya işletim sistemlerini karşılaştırtmaya çalışıyorKonsol derken pterodactyl den bahsediyor diye düşünüyorum
ikisinin farklı olduğunu biliyorum lakin isimlerini bilmiyorumElma ile kalemi karşılaştıramadığın gibi bu iki şeyi de karşılaştıramazsın çünkü benzer şeyleri ifade etmiyorlar.
Terminal komut yürütmek için kullanılan bir şeyken VDS parçalanmış sunuculara verilen ismin kısaltması. Eğer sormaya çalıştığın rdp mi ssh mi ise sormana gerek yok, internette araştırman birkaç dakikanı alacaktır.
İlhân#1881
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!