Çözüldü lütfen biri yardım etsin / aternos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Kwure
merhaba aternosda survivor sunucumda "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" bu data packin olmasını istiyorum meşaleler tesla gibi vuruyor canlılara, world/datapack içine kuruyorum/atıyorum olmuyor lütfen yardım edin.

merhaba aternosda survivor sunucumda "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" bu data packin olmasını istiyorum meşaleler tesla gibi vuruyor canlılara, world/datapack içine kuruyorum/atıyorum olmuyor lütfen yardım edin.
aternos eklentiler kısmında yoksa kuramazsın eğer pcnde ram fazlalığı varsa localhost kur

yokmu baba bir çözümü çok uğraştım bu server için

Hocam, datapack'lere erişmek için /function komutunu kullanmanız gerekiyor.
Ayrıca .zip uzantılı dosyanın içeriğini world dünyasında ki datapacks klasörüne atacaksınız. direk .zip uzantılı dosyayı atarsanız bir işe yaramaz.

/function tcoil:craft

cvcvbvbvbv.webp

Bu komutu kullanırsanız eşya gelecektir.
İyi forumlar <3

NOT:
Datapack'ler basitçe komut blokları olmadan oyun içi senaryo oluşturmanızı sağlayan bir özelliktir.

Hocam, datapack'lere erişmek için /function komutunu kullanmanız gerekiyor.
Ayrıca .zip uzantılı dosyanın içeriğini world dünyasında ki datapacks klasörüne atacaksınız. direk .zip uzantılı dosyayı atarsanız bir işe yaramaz.

/function tcoil:craft

Ekli dosyayı görüntüle 250458

Bu komutu kullanırsanız eşya gelecektir.
İyi forumlar <3

NOT:
Datapack'ler basitçe komut blokları olmadan oyun içi senaryo oluşturmanızı sağlayan bir özelliktir.
çok teşekkür ederim ama ben function tcoil:craft yazınca elime normal meşale geliypr dediklerini yaptım lütfen yardım edin çok yordum kusura bakmayın

sunucum 1.20.6 idi çalışmadı dediğiniz gibi 1.20 sunucu açtım ve 1.20 tesla coili attım bu sefer tesla coil olarak geldi ama yere koyunca meşale gibi duruyor sadce çalışmıyor.

sunucum 1.20.6 idi çalışmadı dediğiniz gibi 1.20 sunucu açtım ve 1.20 tesla coili attım bu sefer tesla coil olarak geldi ama yere koyunca meşale gibi duruyor sadce çalışmıyor.
Etrafına zararlı mob koydunuz mu?

:D tabiki koydum ama meşale gibi duruyor sadece eğer yorulmazsan veya sıkıntı olmazsa 0 dan worlddata ya atımından itibaren videosunu çekermisin, istemezsen yapma ama.

:D tabiki koydum ama meşale gibi duruyor sadece eğer yorulmazsan veya sıkıntı olmazsa 0 dan worlddata ya atımından itibaren videosunu çekermisin, istemezsen yapma ama.
Hocam zaten eşyanın geldiğini ve işe yaramadığını söylemişsiniz, daha ne yapılabilir ki ?
Konum: saves \ [world-name] \ datapacks\(extract zip files)
Yani madem tesla tarzı bir şey istiyorsanız turret kullanabilirsiniz;

İyi forumlar <3

aternos kullanıyorum :( ama yinede çok teşekkürler babasın

A
aternos kullanıyorum :( ama yinede çok teşekkürler babasın

Aternos'ta bu eklentiler var:
https://*/addons/a/spigot/105494
https://*/addons/a/spigot/67188

Hatta birini tanıtmıştım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl