Protocol#1087
Diğer cevaplardan farklı olarak bunu çok kolay bir şekilde skript ile yapabilirsiniz. Aşağıya kodu bırakıyorum, iyi günler dilerim.Merhaba dostlarım LuckPerms içerisinde varsayılan gurup gibi bir ayar mevcut mu? Hani olurya sunucuya girince otomatik bir rol verdirtme onu soruyorum.
on first join:
execute console command "lp user %player% parent add Oyuncu"
Protocol#1087
Yaptığınız skript çalışır fakat gereksiz ayrıca bazen buglu olabiliyor. Daha önce bu tarz skriptleri kullandım çünkü.Diğer cevaplardan farklı olarak bunu çok kolay bir şekilde skript ile yapabilirsiniz. Aşağıya kodu bırakıyorum, iyi günler dilerim.
Kod:on first join: execute console command "lp user %player% parent add Oyuncu"
Peki siz neyi kullanmayı tavsiye ediyorsunuz?Yaptığınız skript çalışır fakat gereksiz ayrıca bazen buglu olabiliyor. Daha önce bu tarz skriptleri kullandım çünkü.
Protocol#1087
" Default " dışında başka rütbeyi default olarak ayarlayamassınız Luckperms v5 için, v4'de de ayarlamanız mevcut fakat sağlıklı değildir. -"/lp group default setdisplayname Oyuncu" komutu ile tablolarda kullandığınız api'de veyahutta görünecek her yerde oyuncu olarak görünebilir ayrıca yetki verirken oyuncu yazsanızda çalışır.
Peki siz neyi kullanmayı tavsiye ediyorsunuz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!