Çözüldü LuckPerms varsayılan grup.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abloit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abloit

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
abloit

Discord:

abloi♱#0001

Merhaba dostlarım LuckPerms içerisinde varsayılan gurup gibi bir ayar mevcut mu? Hani olurya sunucuya girince otomatik bir rol verdirtme onu soruyorum.​

O grubun adını default yapın. default.yml ve name: default

" Default " dışında başka rütbeyi default olarak ayarlayamassınız Luckperms v5 için, v4'de de ayarlamanız mevcut fakat sağlıklı değildir. -"/lp group default setdisplayname Oyuncu" komutu ile tablolarda kullandığınız api'de veyahutta görünecek her yerde oyuncu olarak görünebilir ayrıca yetki verirken oyuncu yazsanızda çalışır.

Son düzenleme:
Merhaba dostlarım LuckPerms içerisinde varsayılan gurup gibi bir ayar mevcut mu? Hani olurya sunucuya girince otomatik bir rol verdirtme onu soruyorum.​
Diğer cevaplardan farklı olarak bunu çok kolay bir şekilde skript ile yapabilirsiniz. Aşağıya kodu bırakıyorum, iyi günler dilerim.

Kod:
on first join:
    execute console command "lp user %player% parent add Oyuncu"

Diğer cevaplardan farklı olarak bunu çok kolay bir şekilde skript ile yapabilirsiniz. Aşağıya kodu bırakıyorum, iyi günler dilerim.

Kod:
on first join:
    execute console command "lp user %player% parent add Oyuncu"
Yaptığınız skript çalışır fakat gereksiz ayrıca bazen buglu olabiliyor. Daha önce bu tarz skriptleri kullandım çünkü.

" Default " dışında başka rütbeyi default olarak ayarlayamassınız Luckperms v5 için, v4'de de ayarlamanız mevcut fakat sağlıklı değildir. -"/lp group default setdisplayname Oyuncu" komutu ile tablolarda kullandığınız api'de veyahutta görünecek her yerde oyuncu olarak görünebilir ayrıca yetki verirken oyuncu yazsanızda çalışır.
⬆️
Peki siz neyi kullanmayı tavsiye ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl