Çözüldü LuckPerms plugini çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Hocam merhaba.
Sunucuma luckperms pluginini yükledim bir türlü dosyaları gelmedi. Sonra olan pluginleri çıkartıp sadece luckperms pluginini bıraktım belki başla pluginlerle çakışıyordur diye fakat yine olmadı. Sunucu versiyonum 1.8 luckperms de son sürüm fakat çalışmayı geç kurulmuyor bile. Oyun içinden de pl yazdığımda luckperms kırmızı yani çalışmıyor. Ne yapmalıyım acaba? İnternette araştırdığımda da çözüm bulamadım.

Sorun büyük ihtimal luckperms pluginin sürümünden dolayı dosyalar gelmemiştir veya spigotunda bir sorun var.

Spigot sürümünüzü güncellemeyi deneyin.

Merhaba, spigot sürümünü 1.8.8 dener misiniz? Ben son sürümünü test ettim 1.8.8 sürümünde çalışıyor.

Hocam bende plugin sürümünden kaynaklı bir sorun vardır diye 3 tane sürüm değiştirdim fakat yine çalışmıyor. Spigotumdan kaynaklı sorun varsa nasıl çözebilirim acaba? Başka pluginler yüklediğimde çalışıyor. Fakat geçenlerde permissionex i de indirmiştim onda da aynı hata vardı anlayamadım bir türlü kurulmuyor şu perm pluginleri.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tamam deneyeceğim

Tamamdır 1.8.8 spigot indirdiğimde sorun çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl