Çözüldü LuckPerms ıtemsadderli tag çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 154
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

LuckPerms Plugini ile yetki ayarladım ıtemsadderli roller herşey ayarlı herşey çalışıyor ama nedense icon gözükmüyor ıtemsadder de sorun yok.

1732997906904.webp

1732997848369.webp

LuckPerms Plugini ile yetki ayarladım ıtemsadderli roller herşey ayarlı herşey çalışıyor ama nedense icon gözükmüyor ıtemsadder de sorun yok.

Ekli dosyayı görüntüle 254619

Ekli dosyayı görüntüle 254618
Merhabalar,

Tag'ın ismi Itemsadderda farklı kayıtlı (eğer tag doğru eklendiyse) bu yüzden çalışmıyor mvipplus isimli bir görsel bulamıyor.
Tag Prefix ile Luckperms Prefix farklı oluyor ayrıca Tab plugini kullanıyorsanız bilginiz olsun.

Saygılarımla,
Whiskey

Merhabalar,

Tag'ın ismi Itemsadderda farklı kayıtlı (eğer tag doğru eklendiyse) bu yüzden çalışmıyor mvipplus isimli bir görsel bulamıyor.
Tag Prefix ile Luckperms Prefix farklı oluyor ayrıca Tab plugini kullanıyorsanız bilginiz olsun.

Saygılarımla,
Whiskey
Tab da çalışıyor ama oyuncunun üstünde durarken gözükmüyor

Tab da çalışıyor ama oyuncunun üstünde durarken gözükmüyor
Merhabalar,

Tab eklentisini kullanıyorsanız ikiside aynı yerden ayarlanıyor Luckpermsden değil.

1733001842500.webp

1733001921569.webp

Saygılarımla,
Whiskey

Merhabalar,

Tab eklentisini kullanıyorsanız ikiside aynı yerden ayarlanıyor Luckpermsden değil.

Ekli dosyayı görüntüle 254624
Ekli dosyayı görüntüle 254625

Saygılarımla,
Whiskey
Hocam sen bana karşı üstünlükmü kurmaya çalışıyorsun yardım istiyorum bu bu diyorsun adam gibi cevap ver ben nabayim şunu ordan burdan ayarlanmasını kardeşim halla halla

Saygılarımla
Mehmet Abin
Saygı çerçevesi içerisinde yardımda bulunmus söylediklerinde bir yanlış yok eğer çözümü bulamadaysanız dahada detaylandırabilirmisiniz konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl