whiskeytr
Merhabalar,LuckPerms Plugini ile yetki ayarladım ıtemsadderli roller herşey ayarlı herşey çalışıyor ama nedense icon gözükmüyor ıtemsadder de sorun yok.
Ekli dosyayı görüntüle 254619
Ekli dosyayı görüntüle 254618
Crotex
Tab da çalışıyor ama oyuncunun üstünde durarken gözükmüyorMerhabalar,
Tag'ın ismi Itemsadderda farklı kayıtlı (eğer tag doğru eklendiyse) bu yüzden çalışmıyor mvipplus isimli bir görsel bulamıyor.
Tag Prefix ile Luckperms Prefix farklı oluyor ayrıca Tab plugini kullanıyorsanız bilginiz olsun.
Saygılarımla,
Whiskey
whiskeytr
Merhabalar,Tab da çalışıyor ama oyuncunun üstünde durarken gözükmüyor
Crotex
Hocam sen bana karşı üstünlükmü kurmaya çalışıyorsun yardım istiyorum bu bu diyorsun adam gibi cevap ver ben nabayim şunu ordan burdan ayarlanmasını kardeşim halla hallaMerhabalar,
Tab eklentisini kullanıyorsanız ikiside aynı yerden ayarlanıyor Luckpermsden değil.
Ekli dosyayı görüntüle 254624
Ekli dosyayı görüntüle 254625
Saygılarımla,
Whiskey
Merhabalar,
Tab eklentisini kullanıyorsanız ikiside aynı yerden ayarlanıyor Luckpermsden değil.
Ekli dosyayı görüntüle 254624
Ekli dosyayı görüntüle 254625
Saygılarımla,
Whiskey
Saygı çerçevesi içerisinde yardımda bulunmus söylediklerinde bir yanlış yok eğer çözümü bulamadaysanız dahada detaylandırabilirmisiniz konuyu.Hocam sen bana karşı üstünlükmü kurmaya çalışıyorsun yardım istiyorum bu bu diyorsun adam gibi cevap ver ben nabayim şunu ordan burdan ayarlanmasını kardeşim halla halla
Saygılarımla
Mehmet Abin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!