Çözüldü LuckPerms ile World Guard sıradan oyuncu yetkisi komutları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe İ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 157
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe İ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
NotEfeeeee

Discord:

not_efeeeee

merhabalar sıradan oyuncular world guard kullanabilsin diye hangi izinleri luckpermse eklemem lazım? yazabilir misiniz?

Merhaba eklemek istediğiniz izinleri /lp editor yazarak daha kolay bir şekilde görebilir ve ekleyebilirsiniz.

merhabalar sıradan oyuncular world guard kullanabilsin diye hangi izinleri luckpermse eklemem lazım? yazabilir misiniz?
World guardın birçok komutu bulunmakta. Oyuncuların hangi komutları kullanmanısını hangi özelliklere erişmesini istiyorsanız wikisi üstünden veyahut bulamassanız buradan yazarsanız size yardımcı olabilirim.

World guardın birçok komutu bulunmakta. Oyuncuların hangi komutları kullanmanısını hangi özelliklere erişmesini istiyorsanız wikisi üstünden veyahut bulamassanız buradan yazarsanız size yardımcı olabilirim.
malesef bulamadım, zahmet olmazsa yardım edermisiniz & birde worldguard'ta rg claim oluşturmak için worldedit falanda lazım, lütfen yardım edin

Son düzenleme:
malesef bulamadım, zahmet olmazsa yardım edermisiniz & birde worldguard'ta rg claim oluşturmak için worldedit falanda lazım, lütfen yardım edin
Tam olarak istediğiniz konuyu bahsederseniz yardımcı olabilim hocam

Amacınız claim sistemi ise worldguard yerine ultimateclaims, xclaims ve griefprevention isimlerinde daha kolay claim pluginleri bulunuyor. Ayrıca hangi yetkiler olsun vb sizin kafanıza göre olacağı için wikisi veya sitesi üstünden kendiniz bulmanız daha sağlıklı olur. Ben worldguard eklentisini herhangi bir kişiye özel claim vb için kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl