benjamin17
World guardın birçok komutu bulunmakta. Oyuncuların hangi komutları kullanmanısını hangi özelliklere erişmesini istiyorsanız wikisi üstünden veyahut bulamassanız buradan yazarsanız size yardımcı olabilirim.merhabalar sıradan oyuncular world guard kullanabilsin diye hangi izinleri luckpermse eklemem lazım? yazabilir misiniz?
not_efeeeee
malesef bulamadım, zahmet olmazsa yardım edermisiniz & birde worldguard'ta rg claim oluşturmak için worldedit falanda lazım, lütfen yardım edinWorld guardın birçok komutu bulunmakta. Oyuncuların hangi komutları kullanmanısını hangi özelliklere erişmesini istiyorsanız wikisi üstünden veyahut bulamassanız buradan yazarsanız size yardımcı olabilirim.
ramazanbaba
Tam olarak istediğiniz konuyu bahsederseniz yardımcı olabilim hocammalesef bulamadım, zahmet olmazsa yardım edermisiniz & birde worldguard'ta rg claim oluşturmak için worldedit falanda lazım, lütfen yardım edin

benjamin17
Amacınız claim sistemi ise worldguard yerine ultimateclaims, xclaims ve griefprevention isimlerinde daha kolay claim pluginleri bulunuyor. Ayrıca hangi yetkiler olsun vb sizin kafanıza göre olacağı için wikisi veya sitesi üstünden kendiniz bulmanız daha sağlıklı olur. Ben worldguard eklentisini herhangi bir kişiye özel claim vb için kullanmıyorummalesef bulamadım, zahmet olmazsa yardım edermisiniz & birde worldguard'ta rg claim oluşturmak için worldedit falanda lazım, lütfen yardım edin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!