Çözüldü Luckperms default sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alqu3dra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alqu3dra

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

alqu3dra

Merhaba luckpermsde role create atıyorum rol gozukuyor tabdada chattede ama scoreboarda default diye gozukuyor

SORUN:Lpc Ve tabı editliyorum kurucu için ama uygulanmıyor group kısmını gormuyor gıbı oluyor nası cozucegım bu default olayını

1733320676632.webp
1733320691014.webp
1733320697263.webp

Eğer rolü oluştururken hata yapmadıysanız, role "displayname.Kurucu" yetkisi verin ve tabloda %luckperms_primary_group_name% placeholderını kullanın.

default permine displayname.oyuncu eklerseniz tabda oyuncu olarak gözükür.

Eğer rolü oluştururken hata yapmadıysanız, role "displayname.Kurucu" yetkisi verin ve tabloda %luckperms_primary_group_name% placeholderını kullanın.
yapmama rağmen hala scoreboardda default ve tabdada tabsuffix kısmı gelmedi lpcdede aynı şekilde

1733321342274.webp

default permine displayname.oyuncu eklerseniz tabda oyuncu olarak gözükür.
Hocam gozukmesınden yana sıkıntı yok gozukuyor ama lpc kısmında kurucunun yazısını şekillendiriyorum olmuyor işlenmiyor kurucuyu yok sayıyor resmen

Sizin sorununuzu tam anlyamadım kurucu grubunda olmanıza rağmen default mu gözüküyorsunuz ?
Hocam kurucuyum tabda gozukuyor sorun yok ama scoreboarda default gozukuyorum lpc yanı chat formatterde ıslem yapıyorum kurucu adına işlenmiyor eskisi gibi kalıyor

Placeholderı yetkilerden kaldırın, tabloda Yetki: yazısından sonraki placeholderı %luckperms_primary_group_name% ile değiştirin.
hocam lpc ve tabda group hıc gozukmuyor iste sorun o

/papi ecloud download Vault
/papi ecloud download LuckPerms
/papi reload
Komutlarını yazıp tekrar deneyin.

luckperms > yaml-storage >groups > kurucu

alt kısımlarda prefixes : kısmı var scoreboraddaki yazıyı değiştirecektir dener misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl