yapmama rağmen hala scoreboardda default ve tabdada tabsuffix kısmı gelmedi lpcdede aynı şekildeEğer rolü oluştururken hata yapmadıysanız, role "displayname.Kurucu" yetkisi verin ve tabloda %luckperms_primary_group_name% placeholderını kullanın.
umut54
Sizin sorununuzu tam anlyamadım kurucu grubunda olmanıza rağmen default mu gözüküyorsunuz ?yapmama rağmen hala scoreboardda default ve tabdada tabsuffix kısmı gelmedi lpcdede aynı şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 254865
Hocam gozukmesınden yana sıkıntı yok gozukuyor ama lpc kısmında kurucunun yazısını şekillendiriyorum olmuyor işlenmiyor kurucuyu yok sayıyor resmendefault permine displayname.oyuncu eklerseniz tabda oyuncu olarak gözükür.
Hocam kurucuyum tabda gozukuyor sorun yok ama scoreboarda default gozukuyorum lpc yanı chat formatterde ıslem yapıyorum kurucu adına işlenmiyor eskisi gibi kalıyorSizin sorununuzu tam anlyamadım kurucu grubunda olmanıza rağmen default mu gözüküyorsunuz ?
notpatch
Placeholderı yetkilerden kaldırın, tabloda Yetki: yazısından sonraki placeholderı %luckperms_primary_group_name% ile değiştirin.yapmama rağmen hala scoreboardda default ve tabdada tabsuffix kısmı gelmedi lpcdede aynı şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 254865
hocam lpc ve tabda group hıc gozukmuyor iste sorun oPlaceholderı yetkilerden kaldırın, tabloda Yetki: yazısından sonraki placeholderı %luckperms_primary_group_name% ile değiştirin.
yaptım hala defaultPlaceholderı yetkilerden kaldırın, tabloda Yetki: yazısından sonraki placeholderı %luckperms_primary_group_name% ile değiştirin.
quintessalp
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!