miosett
LPC ve Essentials dosyalarını yedekleyip 0'dan yüklediğinizde bu sorun devam ediyor mu bir bakar mısınız.evet, sildim denedim yine olmadı yükledim denedim chate mesaj gitti lpc'yi yine algılamadı
miosett
evet devam ediyor onuda denedim
group-formats:
vip: ' &e Vip &#DCF6FF{name} &f- &f{message}'
vip+: '&6 Vip+ &#DCF6FF{name} &f- &f{message}'
mvip: ' &a MVip &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}'
mvip+: '&2 MVip+ &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}'
kkayaaaa
Çalışmıyorrafaell9 un paylaştığu görselde yer alan group-formats: ta lp eklentisine tanımlı grupların dosya isimlerini olmalı ve çalışması için o grupta olmalısınız.
Örneğin:
Kod:group-formats: vip: ' &e Vip &#DCF6FF{name} &f- &f{message}' vip+: '&6 Vip+ &#DCF6FF{name} &f- &f{message}' mvip: ' &a MVip &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}' mvip+: '&2 MVip+ &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}'
Yukarıdaki gruplar plugins\LuckPerms\yaml-storage\groups ta yer alan dosya isimleri olmalıdır tıpkı vip, vip+ gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 266704
"/lpc reload" ve "lp user (isim) parent set vip+" sonrası çalışacaktır.

benjamin17
kkayaaaa
Essentials Chat eklentisini kaldırdım.Merhabalar Essentialchat pluginini silmenize rağmen halen daha sorun devam ediyor ise bunu etkileyen farklı bir plugin olabilir. Plugin listenizi buraya atarsanız sevinirim(Buraya atmak istemiyorsanız özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.).
Ön tahmin olarak taglar derken tabdaki taglarımı chatteki tagları mı kastediyorsunuz(sadece emin olmak için soruyorum). Ona göre daha iyi yardımcı olabilirim.
kkayaaaa
Çalışmıyor, chat'e mesaj dahi gitmiyor.rafaell9 un paylaştığu görselde yer alan group-formats: ta lp eklentisine tanımlı grupların dosya isimlerini olmalı ve çalışması için o grupta olmalısınız.
Örneğin:
Kod:group-formats: vip: ' &e Vip &#DCF6FF{name} &f- &f{message}' vip+: '&6 Vip+ &#DCF6FF{name} &f- &f{message}' mvip: ' &a MVip &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}' mvip+: '&2 MVip+ &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok% &f{message}'
Yukarıdaki gruplar plugins\LuckPerms\yaml-storage\groups ta yer alan dosya isimleri olmalıdır tıpkı vip, vip+ gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 266704
"/lpc reload" ve "lp user (isim) parent set vip+" sonrası çalışacaktır.
kkayaaaa
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!