Çözüldü LPC SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graydeth

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
237
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

kkayaaaa

Selamlar, öncelikle böyle bir konuyla rahatsız ettiğim için özür dilerim.
Sunucumda LPC LuckPerms ve Essentials Yüklü

Ancak oyuncu taglarını LPC'den değil Essentials'dan çekiyor her hangi bir hata koduda yok bunu nasıl düzeltebilirim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim <3​

Sunucunuzda essentialschat bulunuyor mu?

evet, sildim denedim yine olmadı yükledim denedim chate mesaj gitti lpc'yi yine algılamadı
LPC ve Essentials dosyalarını yedekleyip 0'dan yüklediğinizde bu sorun devam ediyor mu bir bakar mısınız.

evet devam ediyor onuda denedim
1750845579700.webp

Bu kısımda bişey yazıyorsa satırı metin satırına dönüştürüp deneyin.

rafaell9 un paylaştığu görselde yer alan group-formats: ta lp eklentisine tanımlı grupların dosya isimlerini olmalı ve çalışması için o grupta olmalısınız.

Örneğin:
Kod:
group-formats:
   vip: ' &e Vip &#DCF6FF{name} &f-  &f{message}'
   vip+: '&6 Vip+ &#DCF6FF{name} &f-  &f{message}'
   mvip: ' &a  MVip &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok%  &f{message}'
   mvip+: '&2 MVip+ &#DCF6FF{name} &f%img_chat_ok%  &f{message}'

Yukarıdaki gruplar plugins\LuckPerms\yaml-storage\groups ta yer alan dosya isimleri olmalıdır tıpkı vip, vip+ gibi.

Ekran görüntüsü 2025-06-25 134345.webp

"/lpc reload" ve "lp user (isim) parent set vip+" sonrası çalışacaktır.

rafaell9 un paylaştığu görselde yer alan group-formats: ta lp eklentisine tanımlı grupların dosya isimlerini olmalı ve çalışması için o grupta olmalısınız.

Örneğin:
Kod:
group-formats:

Yukarıdaki gruplar plugins\LuckPerms\yaml-storage\groups ta yer alan dosya isimleri olmalıdır tıpkı vip, vip+ gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 266704

Çalışmıyor

Merhabalar Essentialchat pluginini silmenize rağmen halen daha sorun devam ediyor ise bunu etkileyen farklı bir plugin olabilir. Plugin listenizi buraya atarsanız sevinirim(Buraya atmak istemiyorsanız özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.).

Ön tahmin olarak taglar derken tabdaki taglarımı chatteki tagları mı kastediyorsunuz(sadece emin olmak için soruyorum). Ona göre daha iyi yardımcı olabilirim.

Merhabalar Essentialchat pluginini silmenize rağmen halen daha sorun devam ediyor ise bunu etkileyen farklı bir plugin olabilir. Plugin listenizi buraya atarsanız sevinirim(Buraya atmak istemiyorsanız özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.).

Ön tahmin olarak taglar derken tabdaki taglarımı chatteki tagları mı kastediyorsunuz(sadece emin olmak için soruyorum). Ona göre daha iyi yardımcı olabilirim.
Essentials Chat eklentisini kaldırdım.

1751006795214.webp

Eklentilerde bundan ibaret

Örneğin:
Kod:
group-formats:

Ekli dosyayı görüntüle 266704

Çalışmıyor, chat'e mesaj dahi gitmiyor.

Sorun çözülmüştür.

Eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olur ise SuperiorSkyblock2'nin son sürümüne güncellediğinizde eklentiyi LPC'de sorun yaratıyor ve lpc devre dışı hale geliyor geliştiricisine bilgilendirmesini geçtik düzeltileceği hakkında bilgi aldık saygılarımı sunarım.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl