Çözüldü lp plugini ile insanların hub sunucusunda rtp atmasını engellemek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cezval
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cezval

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Cesgal01

Discord:

Cezval

Sunucuda sadece world olarak hub sunucusu gözüküyor 2. mv dünyasının izinlerini değiştiremiyorum bunu nası düzelticem?
1749550480331.webp

hub dünyası neden ayrı world olarak yaptınki direk bungeecord ( proxy ) kullanarak direk ayrı sunucu yapsaydın
valla öyle bir şey oldugunu bilmiyordum ilk defa kendi sunucumu yapmaya çalışıyorum videolardan öğrendiğimce yapıyorum insanlar böyle yapıyordu ondan bende mvden yaptım

Eğer plugin.yml ye yazılmadıysa orada gözükmez sen ginede yazsanda kabul olur diye biliyorum.
dün gece ayarlamıştım izinleri vermiştim ve düzgün çalışıyordu fakat lp pluginini silip tekrardan yüklemek zorunda kaldım en başta world bile gözükmüyordu fakat şuan gözüküyor bişide yapmadım anlamadım neden böyle oldugunu. Dediğin gibi denedim yazsamda kabul olmuyor 2. yani adı smp olan worldde rtp kullanamıyorlar

valla öyle bir şey oldugunu bilmiyordum ilk defa kendi sunucumu yapmaya çalışıyorum videolardan öğrendiğimce yapıyorum insanlar böyle yapıyordu ondan bende mvden yaptım
youtube'ye BungeeCord sunucu nasıl kurulur? yazarsan gerekli videolar çıkar bunlara göre yapman senin için daha iyi olacakdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl