ikincielkralliklariseth
hub dünyası neden ayrı world olarak yaptınki direk bungeecord ( proxy ) kullanarak direk ayrı sunucu yapsaydınSunucuda sadece world olarak hub sunucusu gözüküyor 2. mv dünyasının izinlerini değiştiremiyorum bunu nası düzelticem?Ekli dosyayı görüntüle 265632
nesoicompany
Eğer plugin.yml ye yazılmadıysa orada gözükmez sen ginede yazsanda kabul olur diye biliyorum.Sunucuda sadece world olarak hub sunucusu gözüküyor 2. mv dünyasının izinlerini değiştiremiyorum bunu nası düzelticem?Ekli dosyayı görüntüle 265632
Cezval
valla öyle bir şey oldugunu bilmiyordum ilk defa kendi sunucumu yapmaya çalışıyorum videolardan öğrendiğimce yapıyorum insanlar böyle yapıyordu ondan bende mvden yaptımhub dünyası neden ayrı world olarak yaptınki direk bungeecord ( proxy ) kullanarak direk ayrı sunucu yapsaydın
Cezval
dün gece ayarlamıştım izinleri vermiştim ve düzgün çalışıyordu fakat lp pluginini silip tekrardan yüklemek zorunda kaldım en başta world bile gözükmüyordu fakat şuan gözüküyor bişide yapmadım anlamadım neden böyle oldugunu. Dediğin gibi denedim yazsamda kabul olmuyor 2. yani adı smp olan worldde rtp kullanamıyorlarEğer plugin.yml ye yazılmadıysa orada gözükmez sen ginede yazsanda kabul olur diye biliyorum.
ikincielkralliklariseth
youtube'ye BungeeCord sunucu nasıl kurulur? yazarsan gerekli videolar çıkar bunlara göre yapman senin için daha iyi olacakdırvalla öyle bir şey oldugunu bilmiyordum ilk defa kendi sunucumu yapmaya çalışıyorum videolardan öğrendiğimce yapıyorum insanlar böyle yapıyordu ondan bende mvden yaptım
nesoicompany
Sorunu biraz daha anlatırmısın tam olarak nasıl bir şey istiyorsun?Sunucuda sadece world olarak hub sunucusu gözüküyor 2. mv dünyasının izinlerini değiştiremiyorum bunu nası düzelticem?Ekli dosyayı görüntüle 265632
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!