Profesrikee
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Profesrikee
Discord:
birgaripyabancı
birgaripyabancı
miosett
TheFRozo
TheFRozo
söylediğiniz yöntem aşırı gereksiz kullanması gereken ağırlık ayarı :Kontrol Etmeniz gereken yerler luckperms ve tab eklentisi ağırlık konusunda çakışmaya yapıyor ve tab eklentisindeki ağırlık sistemi çalışıyor Ekli dosyayı görüntüle 260800
TAB configten bu kısımdan ağırlık sistemini ayarlayabilirsiniz. TAB eklentisinde doğru prefixi verdiğinize emin olun
eğer LP editörde %img_oyuncu% olarak yaptığınız şey tabdada aynısı olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 260801
veya 2 yerdede aynısını yapın aynı azmanda lpc eklentisindede aynısını yapın.
Olay tamamen yanlış konfigrasyon etmenizde
Son seçenek ise lp editorde %img_oyuncu% vericeksiniz mesela oyuncuya lpc ve tabda prefixi değişeceksiniz örneğin {prefix} veya %luckperms_prefix%
sorting-types: - PLACEHOLDER_HIGH_TO_LOW:%luckperms_highest_group_weight% - PLACEHOLDER_A_TO_Z:%player%birgaripyabancı
1. Her seferinde aynı prefix mi oyuncuya atanıyor yoksa her seferinde rastgele bir prefix mi oyuncuya atanıyor?
2. oyuncuya yetki verirken lp user (oyuncu) parent add (grup) komudunumu kullanıyorsunuz?
3. herhangi bir yetkinin yetkilerinin ss ini atarmısınız
TheFRozo
kullandığınız komut diğer yetkileri silip sadece parent set ile verdiğiniz yetkiyi verirEkli dosyayı görüntüle 260803lp user isim parent set ile veriyorum
birgaripyabancı
bu sorun luckpermin dc sunucusunda bazılarında da mevcut. Bendede yeni olmaya başladı durduk yere 2 gün öncesine kadar sorun yoktuEkli dosyayı görüntüle 260803lp user isim parent set ile veriyorum
birgaripyabancı
öyle yapması gerekiyor zaten fakat yapmıyoryanlış bir ağırlık girmesi onun problemi ve
kullandığınız komut diğer yetkileri silip sadece parent set ile verdiğiniz yetkiyi verir
örneğin yönetici ve vip yetkisine sahibim ama parent set ile kurucu verildi sadece kurucu yetkisine sahip olurum yönetici ve vip silinir
TheFRozo
yanlış ağırlık girmeyi ilk kez sizden duyuyorum ve yanlış bir ağırlık girse bile luckperms de zaten yetkileri ağırlığa göre sıralar kolayca yanlış ağırlığı bulup düzeltebilirluckpermste yanlış bir ağırlık eklerse patlıcak en azından 20 tane rankı buraya yazması daha kolay
TheFRozo
yeni sürüm ile oluşmuş bir hata olabilir veya sizde bir ağırlık hatası mevcutöyle yapması gerekiyor zaten fakat yapmıyor
birgaripyabancı
Hocam zaten dedikleriniz hepsi ayarlıyeni sürüm ile oluşmuş bir hata olabilir veya sizde bir ağırlık hatası mevcut
benim önerim ağırlıkları iyice kontrol etmek ve benim verdiğin ağırlık ayarını kullanmanız
birgaripyabancı
İstek gönderdim hocamkonu gereksiz uzadı önerim bana discord üzerinden ulaşmanız.
İstek gönderdim hocam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!