Profesrikee
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Profesrikee
Discord:
birgaripyabancı
birgaripyabancı
TheFRozo
birgaripyabancı
birgaripyabancı
prefixin sayısını yükseltip denediğim de de bi süre sonra karışıyor oyuncunun kendisine prefix tagı atıyorhocam zaten sorun da orda başlıyor grup içinde yazıyor ama oyuncunun içine geçiyor bu .
miosett
Hocam zaten set add yaparken birisinin üstüne o rank eklersiniz ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadımOyuncu rütbesi verip sonra vip verince vip grubuna geçiyor ama oyuncu rütbesi kalıyor veya diğer ranklarda da aynı şekilde .
Ekli dosyayı görüntüle 260757Ekli dosyayı görüntüle 260758
birgaripyabancı
Şöyle özetliyim mesela benim yetkim kurucu , ben kendime rehber,mod vs bi yetki verdim . Yetkim değişiyor yetkim mod diyelim ama tagım rehber tagı gözüküyor veya oyuncu tagı gözüküyor .Hocam zaten set add yaparken birisinin üstüne o rank eklersiniz ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım
TheFRozo
lp editor kullanın ve bir oyuncuya yetki verirken lp user (oyuncu) parent set (yetki) kullanın eğer oyuncu hem oyuncu yetkisine hemde vip yetkisine sahip olabilecek ise vip yetkisindeki prefix ağırlığı oyuncuya göre yüksek olmalı size örnek bir yetki grubu gösteriyim :birgaripyabancı
Hocam attığım görselde örnek olarak attım hepsi 1 normalindeyetkilerin ağırlıklarını yanlış ayarladığınızdan kaynaklanıyor ve bir yetkini düzenlerkenlp editorkullanın ve bir oyuncuya yetki verirkenlp user (oyuncu) parent set (yetki)kullanın eğer oyuncu hem oyuncu yetkisine hemde vip yetkisine sahip olabilecek ise vip yetkisindeki prefix ağırlığı oyuncuya göre yüksek olmalı size örnek bir yetki grubu gösteriyim :
Ekli dosyayı görüntüle 260791
Ekli dosyayı görüntüle 260792
weight (ağırlık) yetkisi yüksek olanın yetkilerine öncelik verilir
birgaripyabancı
Hocam attığım görselde örnek olarak attım hepsi 1 normalinde
birgaripyabancı
normalde hepsi 1 kullanıyordum dün anlamsız bir şekilde olmaya başladı. Her türlü şeyi denedim fakat çözemedim . lp user isim clear çekince düzeliyor ama 4-5 rank atladıktan sonra gene karışmaya başlıyorprefix deki sayıyı her zaman hepsi için 1 olarak kulanın zaten weight yüksek olan kullanılacaktır
TheFRozo
birgaripyabancı
hocam hepsi zaten dediğiniz gibibüyük ihtimalle LPC ayarlarınız yanlış {prefix} kullanmak yerine tvip,kurucu,mod gibi yazılar yazdığınız için ve chatformat yani LPC eklentisinde ağırlık ayarlama olmadığı için yetkiler karışıyor yapmanız gereken tag kısmına yetki prefixini yazmak yerine direk {prefix} yazmanız. zaten luckperms deki atadığınız prefix otomatik olarak yazılacaktır. ve aynısını tab plugini içerisinde groups.yml de yapmalısın tab da kullanmanız gereken %luckperms_prefix% dir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!