Çözüldü Lp de ranklar karışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Profesrikee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 793
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Profesrikee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Profesrikee

Discord:

birgaripyabancı

Oyuncu rütbesi verip sonra vip verince vip grubuna geçiyor ama oyuncu rütbesi kalıyor veya diğer ranklarda da aynı şekilde .
1741953846010.webp
1741953886437.webp

prefix i oyuncuya yazmak yerine grup içerisine yazın ve prefix kısmında yazılı olan sayı örneğin oyuncu prefix i için 15 yazmışsınız. hangi prefix in sayısı daha yüksek ise o kullanılır yani kurucu prefix ini 99 gibi yüksek bir sayı yapmanızı öneririm

hocam zaten sorun da orda başlıyor grup içinde yazıyor ama oyuncunun içine geçiyor bu .

hocam zaten sorun da orda başlıyor grup içinde yazıyor ama oyuncunun içine geçiyor bu .
prefixin sayısını yükseltip denediğim de de bi süre sonra karışıyor oyuncunun kendisine prefix tagı atıyor

Hocam zaten set add yaparken birisinin üstüne o rank eklersiniz ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım
Şöyle özetliyim mesela benim yetkim kurucu , ben kendime rehber,mod vs bi yetki verdim . Yetkim değişiyor yetkim mod diyelim ama tagım rehber tagı gözüküyor veya oyuncu tagı gözüküyor .

TAB eklentisi kullanıyor musunuz?

yetkilerin ağırlıklarını yanlış ayarladığınızdan kaynaklanıyor ve bir yetkini düzenlerken lp editor kullanın ve bir oyuncuya yetki verirken lp user (oyuncu) parent set (yetki) kullanın eğer oyuncu hem oyuncu yetkisine hemde vip yetkisine sahip olabilecek ise vip yetkisindeki prefix ağırlığı oyuncuya göre yüksek olmalı size örnek bir yetki grubu gösteriyim :

1741974139399.webp

1741974242329.webp

weight (ağırlık) yetkisi yüksek olanın yetkilerine öncelik verilir

yetkilerin ağırlıklarını yanlış ayarladığınızdan kaynaklanıyor ve bir yetkini düzenlerken lp editor kullanın ve bir oyuncuya yetki verirken lp user (oyuncu) parent set (yetki) kullanın eğer oyuncu hem oyuncu yetkisine hemde vip yetkisine sahip olabilecek ise vip yetkisindeki prefix ağırlığı oyuncuya göre yüksek olmalı size örnek bir yetki grubu gösteriyim :

Ekli dosyayı görüntüle 260791

Ekli dosyayı görüntüle 260792

weight (ağırlık) yetkisi yüksek olanın yetkilerine öncelik verilir
Hocam attığım görselde örnek olarak attım hepsi 1 normalinde

hepsini 1-2-3-4 diye yükselttiğim de de aynı sorunla karşılaşıyorum 4-5 rank değiştirdikten sonra önceki rankın tagı kalıyor

Hocam attığım görselde örnek olarak attım hepsi 1 normalinde

prefix deki sayıyı her zaman hepsi için 1 olarak kulanın zaten weight yüksek olan kullanılacaktır

prefix deki sayıyı her zaman hepsi için 1 olarak kulanın zaten weight yüksek olan kullanılacaktır
normalde hepsi 1 kullanıyordum dün anlamsız bir şekilde olmaya başladı. Her türlü şeyi denedim fakat çözemedim . lp user isim clear çekince düzeliyor ama 4-5 rank atladıktan sonra gene karışmaya başlıyor
1741974831036.webp

büyük ihtimalle LPC ayarlarınız yanlış {prefix} kullanmak yerine tvip,kurucu,mod gibi yazılar yazdığınız için ve chatformat yani LPC eklentisinde ağırlık ayarlama olmadığı için yetkiler karışıyor yapmanız gereken tag kısmına yetki prefixini yazmak yerine direk {prefix} yazmanız. zaten luckperms deki atadığınız prefix otomatik olarak yazılacaktır. ve aynısını tab plugini içerisinde groups.yml de yapmalısın tab da kullanmanız gereken %luckperms_prefix% dir.

büyük ihtimalle LPC ayarlarınız yanlış {prefix} kullanmak yerine tvip,kurucu,mod gibi yazılar yazdığınız için ve chatformat yani LPC eklentisinde ağırlık ayarlama olmadığı için yetkiler karışıyor yapmanız gereken tag kısmına yetki prefixini yazmak yerine direk {prefix} yazmanız. zaten luckperms deki atadığınız prefix otomatik olarak yazılacaktır. ve aynısını tab plugini içerisinde groups.yml de yapmalısın tab da kullanmanız gereken %luckperms_prefix% dir.
hocam hepsi zaten dediğiniz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl