Skript Paylaşımı Lonca Skripti 1.3 Yayınlandı ! Tamamen ücretsiz, GUI+ Desteği ve Yeni Özellikler! [1.16x Desteği Getirildi!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Eline emeğine Sağlık harika yapmışsın bi ücreti varmı varsa kaç tl harbiden yapmışsın

Reis Eline emeğine Sağlık harika yapmışsın bi ücreti varmı varsa kaç tl harbiden yapmışsın
Hayır tamamen bedava. Emek hırsızlığı olmasın diye kendip yapıp kendim ücretsiz koyuyorum <3

Hayır tamamen bedava. Emek hırsızlığı olmasın diye kendip yapıp kendim ücretsiz koyuyorum <3
1.16.5 uyumlu mu acaba bu skript , ve sohbete oyuncuların klan isimlerini eklememiz için papi'si var mı ?
Son sorum , /lonca liste gibi bir liste var mı tüm loncaların gözüktüğü ?

1.16.5 uyumlu mu acaba bu skript , ve sohbete oyuncuların klan isimlerini eklememiz için papi'si var mı ?
Son sorum , /lonca liste gibi bir liste var mı tüm loncaların gözüktüğü ?
Skript'in kendisi tabikide uyumlu fakat ismin üzerinde çıkarttığımız lonca ismi için sadece 1.8 uyumlu skript-placeholders add-on'u mevcut. Yani 1.16.5 te skript çalışır fakat isim üzerindeki yazılar variable olarak gözükür.

Ek olarak sohbette lonca ismi çıkartma kadar kolay birşey yok. 1.4 Güncellemesine bunuda eklerim ya da kendiniz "Essentials/config.yml" dosyası içerisinden "EssentialsChat" bölümünde bulunan grup adlarının başına ekleyebilirsiniz.

Yani demek istediğim;

Group-Format:
Kurucu: '{DISPLAYNAME}&8: &f{MESSAGE}' => Kurucu: '{LONCAPREFIX_PLAYER} {DISPLAYNAME}&8: &f{MESSAGE}'

Fakat bunu denemedim. Eğer bu şekilde çalışırsa bana haber verir misiniz? Ona göre 1.4 Güncellemesinde yer verebilirim.

Son olarakta "/lonca liste" gibi birşey aklımda vardı fakat bütün loncaları bir listeye alması gerekir ve bu da gereksiz
bir lag yaratabilir.

Son düzenleme:
Dostum harika ama 1.16 desteği ne zaman gelir

Dostum harika ama 1.16 desteği ne zaman gelir
1.16 desteği zaten mevcut. Sadece ismin üzerinde lonca ismi çıkartma sistemi için gereken skript-placeholdersapi plugini 1.8 ekadar destekliyor. Eğer detaylı olarak araştırırsanız belki bulabilirsiniz.

Yani 1.16'da çalıştırmak için tek yapmanız gereken uyumlu sürümü bulmanız.

Yorumunuz için teşekkürler.

+ 1.16x Desteği Eklendi

- Yeni Eklenen link üzerinden indirebilirsiniz.

Çok güzel bir skript olmuş. Eline sağlık.

ATAM - Ewen.gif

Efsane başarılarınızın devamını dilerim....

Çok güzel bir lonca sistemi yapmışsınız. Ama ben tam olarak yapamadım nerde hata yaptığımı size sormak isterim. Discordunuzu öğrenebilir miyim lÜtfen. Yardımc olursanız çok sevinirim.

10/10 bir skript ve ücretsiz. Cidden çok hoş olmuş eline emeğine sağlık.

Çok güzel bir lonca sistemi yapmışsınız. Ama ben tam olarak yapamadım nerde hata yaptığımı size sormak isterim. Discordunuzu öğrenebilir miyim lÜtfen. Yardımc olursanız çok sevinirim.
Rio Project#4125

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl