Skript Paylaşımı Lonca Skripti 1.3 Yayınlandı ! Tamamen ücretsiz, GUI+ Desteği ve Yeni Özellikler! [1.16x Desteği Getirildi!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Tüm herkese değerli güzel yorumları için teşekkür ederim.
Yeni eklenti tarzı skriptler yolda, ufaktan haberini vereyim.

Not: Artık üst düzey skriptlerin birer 'Normal' ve 'Premium Version' şeklinde 2 sürümü olacaktır.
Premium versiyon ülke ekonomisini düşünerek fiyatı belirlencektir. Demo gibi kullanabilirsiniz kısacası.

Diğer normal skriptler aynı bu şekilde ücretsiz olarak verilmeye devam edilecektir.
Çok yakında UHC Meetup ve Among Us geliyor.. ✨

Bana ulaşmak isteyenler yeni Discord adresim:
Austirum#0112

Hocam skripti çok beğendik ellerine kollarına sağlık. Discord dan ulaşabilir misin? kaanygz#0001

/lonca oluştur komutu çalışmıyor komutu yazıyorum ama bi etkileşim yok? sorun sadece bendemi

aynı skripti 2 ay önce yapmıştım lonca mod ve lonca market sistemleriyle parayla satıyordum herhalde satamayacağım artık :D güzel olmuş ellerine sağlık

/lonca oluştur komutu çalışmıyor komutu yazıyorum ama bi etkileşim yok? sorun sadece bendemi

Konsolda bir hata veriyor mu? Veriyorsa gönderir misiniz?
Duruma göre versiyon veya skript hatası olup olmadığına bakabiliriz.​

aynı skripti 2 ay önce yapmıştım lonca mod ve lonca market sistemleriyle parayla satıyordum herhalde satamayacağım artık :D güzel olmuş ellerine sağlık

Yapacak bir şey yok hakkını helal et diyelim :D

Paylaşmadan önce piyasada ki birçok Lonca eklentilerinin ya da skriptlerin zarar
göreceğini biliyordum fakat çoğu insan sunucu vs. açarken zaten yeterli zahmete giriyor. Ayrıca
bazı arkadaşlarımız bu kadar bütçe ayıramıyor veya para vermek gibi bir işe kalkışmak istemiyor. Bu
yaptıklarımın hepsi kısacası bu insanları düşündüğüm için :)

Yorumunuz için teşekkürler <3

Peki Kendi oyunumuzda nasıl kafamızın üstünde loncayı göstereceğiz? SonOyuncu Client kullanıyorum.

Etrafta ki çoğu lonca skriptinden başarılı. Ellerinize sağlık.

Tab plugini ile konuda var.
Yok öyle değil. Kendi clientimiz üzerinde nasıl göreceğiz onu diyorum. Tab plugini ile olduğunu biliyorum ve çalışıyor. CraftRise'deki gibi olmasını istiyorum kendimiz loncamızı görebilelim.

Yok öyle değil. Kendi clientimiz üzerinde nasıl göreceğiz onu diyorum. Tab plugini ile olduğunu biliyorum ve çalışıyor. CraftRise'deki gibi olmasını istiyorum kendimiz loncamızı görebilelim.
Bunu yapabilmek için Client dosyasına yeni bir isim paketi oluşturmanız ve loncayı buna tanımlamanız gerekiyor. Ancak bunun
için iyi bir Java bilgisine ihtiyacınız var. Bu skript ile alakalı bir şey değil.

Ellerinize sağlık, resimleri de güncellerseniz güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl