ahaha, logolar S&C isimli şirketi anlatıyor. Beğendiğine sevindimMerhabalar merhabalar yine ben samurai miğferinden geliyorum .dd Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık 2. ve 4.'ye bayıldım diyebilirim. Ama şekiller neyi ima ediyor çözemedim. .3
ahaha, logolar S&C isimli şirketi anlatıyor. Beğendiğine sevindimMerhabalar merhabalar yine ben samurai miğferinden geliyorum .dd Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık 2. ve 4.'ye bayıldım diyebilirim. Ama şekiller neyi ima ediyor çözemedim. .3
Hay Allah'ım ya. Yorum yapıyoruz herkes çenesi çürüyene kadar konuşuyor, yorum yapmıyorum sadece eleştirmeye zahmet etmektense eleştirimin sonucunu emoji olarak bırakıyorum hala laf laf laf. Benden yorum almak için mi yorum yapıyorsun tasarımlarıma. Ne zaman beğendiğimi çok iyi biliyorsun, piyasadaki çoğu tasarımcı gözlerimi kirletmekten başka işe yaramıyor. Ayrıca hangi farklı tarz? Sadece birkaç kere kullandım. Ona bakılırsa şekil de kullanma, renk de kullanma. Boş boş boş.Değerli @Anathory seni ne zaman bir tasarım beğendiğini göreceğim merak ediyorum.
Yorum yapmıyor yalnızca "daha kötüsü olamazdı" emojisini kullanıyorsun.
Yiğidi öldür hakkını yeme diye bir atasözü vardır bilirsin belki, koskoca tasarımda hiçbir şeyi mi beğenmedin bunca insan ve yurt dışından benden daha iyi tasarımcılar tasarımlarıma güzel yorum yaparken senin muhteşem göz zevkin neyi ters gördü merak ediyorum?
Benim saatlerce uğraştığım projemi es geçerken ben senin "Sunucu Tasarımı" konuna zaman ayırıp mesaj atıyorum, ne yazık ki karşıdan aynı sonucu alamıyorum. Tasarımlarında sayısızca kullandığın yarı farklı yarı düz yazı stilini sen beğenip yaparken ben her seferinde yeni projeler çıkarıyorum ve sen bunu beğenmiyorsun bu çok ilginç.
Belli bana karşı var bir garezin, sağlık olsun.
Eleştiriler beni daha çok motive ediyor, görüşün için teşekkür ederim.
Neden bu kadar fazla eleştiri geldi ki? Şayet güzel olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim, daha iyi çizimler yapmaya çalışacağım.Şahsen ben logoları sevmedim. Bir kurum için hiçbir anlam ifade etmiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!