Çözüldü Lobi Pluqin Paketi Lazım /Lobi yazınca lobiye gitmesi oyuna girince oyunna aktarılıyosunuz demesi!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serzenişh

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
lobi plugin paketi lazım mesela oyuna girince oyuna >>>>_[Oyuna aktarılıyosunuz]_<<<< hazırlayacak varmı ?? MC-TR Minecraft Türkiye Destek formu Benim Dedihim plugini hazıryala bilene HELAL OlSun!!

lobi plugin paketi lazım mesela oyuna girince oyuna >>>>_[Oyuna aktarılıyosunuz]_<<<< hazırlayacak varmı ?? MC-TR Minecraft Türkiye Destek formu Benim Dedihim plugini hazıryala bilene HELAL OlSun!!
kardeş bu okadarda kolay değildir aslında ama ben hub sw kurdum biliyorum skype iberkezolu eklersen sana yardımcı olurum hub sw hakkında herşeyi biliyorum giysi dolabı,müzik kutusu,jet,saat,pusula

kardeş bu okadarda kolay değildir aslında ama ben hub sw kurdum biliyorum skype iberkezolu eklersen sana yardımcı olurum hub sw hakkında herşeyi biliyorum giysi dolabı,müzik kutusu,jet,saat,pusula
skype düzgün versen?
skype verirmisin yada sen ekle : SerZenişh[DOUBLEPOST=1435224938,1435224882][/DOUBLEPOST]lütfen bana cok lazım yardımcı olun

Son düzenleme:
Sana Gerekli 4 Plugin Var:
1- Power Tools
2- ChestCommands
3- LobbyCreater
4- Keppinventory (Esya Atmayi Engelleme)

Videolardan Araştirirsin KONU KİLİT Lütfen.

Benim BungeeCord Bağlı Hub Server Dosyalarını İndirebilirsin forumda araştır.

spawntp kardeşim o pluginin ismi spawn yazıncık direk oraya gider lobi olarak ayarlmak isdersen MyComond PLuginini Tavsiye Ederim

bide kardeşim özür dilerim spawntp plugini yanlış sölemişim :( ama isdersen kura bilirsin oyuncuların hep spawnda dogmasını saglar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl