kardeş bu okadarda kolay değildir aslında ama ben hub sw kurdum biliyorum skype iberkezolu eklersen sana yardımcı olurum hub sw hakkında herşeyi biliyorum giysi dolabı,müzik kutusu,jet,saat,pusulalobi plugin paketi lazım mesela oyuna girince oyuna >>>>_[Oyuna aktarılıyosunuz]_<<<< hazırlayacak varmı ?? MC-TR Minecraft Türkiye Destek formu Benim Dedihim plugini hazıryala bilene HELAL OlSun!!
skype düzgün versen?kardeş bu okadarda kolay değildir aslında ama ben hub sw kurdum biliyorum skype iberkezolu eklersen sana yardımcı olurum hub sw hakkında herşeyi biliyorum giysi dolabı,müzik kutusu,jet,saat,pusula
skype verirmisin yada sen ekle : SerZenişh[DOUBLEPOST=1435224938,1435224882][/DOUBLEPOST]lütfen bana cok lazım yardımcı olunkardeş bu okadarda kolay değildir aslında ama ben hub sw kurdum biliyorum skype iberkezolu eklersen sana yardımcı olurum hub sw hakkında herşeyi biliyorum giysi dolabı,müzik kutusu,jet,saat,pusula
TeknoGamerYou Ben SerZenişh ama o hesabın şifresini unuttum cok teşekkür ederim salgılarımıza DoopLoock...Benim BungeeCord Bağlı Hub Server Dosyalarını İndirebilirsin forumda araştır.
Link verirmisin? ayarlı bir şekildespawntp kardeşim o pluginin ismi spawn yazıncık direk oraya gider lobi olarak ayarlmak isdersen MyComond PLuginini Tavsiye Ederim
Link verirmisin? ayarlı bir şekilde
skype silmiştim yüklüyorum yüklediğim zaman veririm ;)skpye varmı varsa daha iyi yardımcı ola bilirim :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!