Lobby(HUB) Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineLive

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
DeluxeHub kullanıyordum ama bazı sebeplerden değiştirmek istiyorum. Sunucu sürümü 1.8.x

DeluxeHub kullanıyordum ama bazı sebeplerden değiştirmek istiyorum. Sunucu sürümü 1.8.x
O değiştirmenize sebep olan sebepleri lütfen söyler misiniz? Çünkü eğer söylemezseniz önerdiğimiz eklentiyi de beğenmeyebilirsiniz.

O değiştirmenize sebep olan sebepleri lütfen söyler misiniz? Çünkü eğer söylemezseniz önerdiğimiz eklentiyi de beğenmeyebilirsiniz.
Aslında temel sebep envanter eşyalarını dünya başına ayarlayamadığım için.

Mesela lobbydeyken "Oyun Secici" var diyelim

Survival lobbysine gittiğimizde oyun seciciyi kaldıramıyorsunuz bunun sonucunda survival itemleriniz siliniyor.

bungeecord ile kullanıyor çoğu sunucu yani ayrı ayrı sunucularda o yüzden survival girince gelmiyor o oyun seçici disabled-worlds: diye bir ayar var config de oraya lobi hariç bütün dünyaları yazın sadece lobide elinize gelir.

itemjoin eklentisi ve herhangi bir menü eklentisi ile oyuncularınızın oyun modlarına katılmasını sağlıyabilirsiniz DeluxeHub gibi birçok işlevi tek eklentide yapan bir eklenti yerine daha kullanışlı olan eklentileri tercih edebilirsiniz. yapmak istediğinizi belirtirseniz gerekli eklentileri önerebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl