Çözüldü LiteTürk'ün Sahibi İlker Dolandırıcılık + İtiraf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ChiaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.404
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıktım bunlardan he

Bu Kadar Yüzsüz Bir İnsan Görmedim Hem Dolandırıyor Sonrada Yardım İstiyor

adam prof olmuş artık işini iyi biliyor gerçekten kendinide güzel rezil ediyor

Aga şu konuda yardımcı olur musun?
Hayır.
Sen zaten önceden de....

Deyip küfür etmesi bile çoğu şeyi açıklıyor.

Geçmiş olsun.​

işin komik yani yüzs*z gibi gelip para vericek yetkili arıyoruz diye konu açmıyorlar mı yeni insanları avlamak için :)

mod bir arkadaşları vardı sanırım ilk başta yorumları sildirdiler yaklaşık 5 kişinin karalama diye ama sanırım silen yetkili "kara liste" konusunu görmediği veya görmezden geldiği için karalama diye herkesin yorumlarını sildi sonra bunu belirttiğimizde adamlar konuyu sildirdi sanırım yorumları sildiremedikleri için Burdan o yorumları silen mod arkadaşımıza karalama olması için kanıt olmaması lazım tekrar hatırlatıyorum lütfen Objectif ve Dürüst olun sayın mod. Başka insanlarda dolandırılmasın

LiteTurk İlker adlı Arkadaş bir çok kişiyi dolandırmıştır.

Oyundan soğutuyor insanı böylelerini görmek...

Ayrıca dava konusunda arkadaşlara katılıyorum, kanıtlar ile dava açmalısın bence de. Sonra yüz bulmasınlar ;D

Hem dolandırıp hem yardım etmesi son derece düşük karakterlik.

KARAR:

- Şikayet özetle, "ChiaX" isimli forum kullanıcısının, "godmascktrr" isimli forum kullanıcısıyla arasında geçen konuşmalar içerisinde, "godmascktrr" isimli forum kullanıcısının, dolandırıcılık faaliyeti içerisinde olduğunu, bunu itiraf ettiğini, ve "ChiaX" isimli forum kullanıcısına ağır hakaretler ettiği görülmektedir.

- Şikayet edilen tarafa ulaşılmasına rağmen, şikayet edilen taraf 72 saat içerisinde tarafımıza ulaşmamıştır.

- Şikayet edilen taraf, şikayetçi taraf ile mağduriyeti gidermek için herhangi bir girişimde de bulunmamıştır.

- Konu hakkında yararlanılması gereken kılavuz hüküm, "Dolandırıcılık" ve "Ağır hakaret" şikayet konularıdır.

- Gerçekleşen somut olayda, şikayet edilen tarafın şikayetçi tarafa karşı "zamanında herkesi dolandırdığı", ve ağır hakaretlerde bulunmasından dolayı,

- godmascktrr isimli forum hesabının FORUMDAN SINIRSIZ UZAKLAŞTIRILMASINA,
- Güvenilmemesi gereken satıcılar ve sunucular KARA LİSTESİNE ALINMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.

Şikayet edilen/eden taraf nezdinde en geç 7 gün içerisinde Forum Destek üzerinden verilen karara itiraz edebileceğinizi bilgilendirir, iyi ve sağlıklı günler dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl