thewagno
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 18
- Minecraft
- thewagno
Discord:
thewagno
thewagno
mashe1337
Eklentiniz nerede kurulu? Eğer bungeecord'da kuruluysa bungeecord'a yetki verdiğinizden emin olun.Ekli dosyayı görüntüle 270288
Önceden aynı sorunu libertybans kullanırkende yaşıyordum daha sonra libertybans yerine litebans a geçiş sağladım ancak komutlara yine erişim sağlayamıyorum farklı bir eklenti ile komutlar mı çakışıyor ne sebep oluyor bilemedim. Yardımcı olabilecek kişiler varsa çok sevinirim
thewagno
velocity üzerine kurulu ekstra bir yetki vermem gerekiyor mu wikiden baktığım zaman çok anlayamadımEklentiniz nerede kurulu? Eğer bungeecord'da kuruluysa bungeecord'a yetki verdiğinizden emin olun.
mashe1337
Evet gerekiyor. BungeePerms kullanabilirsiniz ya da LuckPermsvelocity üzerine kurulu ekstra bir yetki vermem gerekiyor mu wikiden baktığım zaman çok anlayamadım
thewagno
Luckperms üzerinden hangi permi vermem lazım tam olarakEvet gerekiyor. BungeePerms kullanabilirsiniz ya da LuckPerms
mashe1337
Litebans wikisinden hangi permin ne işe yaradığına bakabilirsinizLuckperms üzerinden hangi permi vermem lazım tam olarak
thewagno
Teşekkür ederim problem çözülmüştürLitebans wikisinden hangi permin ne işe yaradığına bakabilirsiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!