command /list:
trigger:
set {_num} to -1
open virtual chest with size 6 named "Aktif Kullanıcılar &8(&r&l%number of players%&8)" to player
loop all players:
add 1 to {_num}
make gui slot {_num} of player with skull of ("%loop-player%" parsed as offline player) named "&e%loop-player%" to nothing
if {_num} is 53:
stop loop
bende çalışmadıŞöyle basit bir şey bıraktım buraya, istediğiniz başka bir özellik varsa söyleyin.
- Essentails ile çevrim içi oyuncuları /online komutu ile görebiliyorsunuz. Bu durumda skripte gerek kalmıyor.
Kod:command /oyuncular: aliases: cevrimici, online, çevrimiçi trigger: set {_num} to -1 open virtual chest with size 6 named "Aktif Kullanıcılar &8(&r&l%number of players%&8)" to player loop all players: add 1 to {_num} make gui slot {_num} of player with skull of ("%loop-player%" parsed as offline player) named "&e%loop-player%" to nothing
Tuske gerektiriyor, hatayı atarsanız yardımcı olabilirim.bende çalışmadı
hata yokTuske gerektiriyor, hatayı atarsanız yardımcı olabilirim.
Komutu değiştim, iyi forumlar.hata yok
Hatayı atın. Hatayı atmadan yardımcı olamam, biliyor olmanız lazım.hata veriyor 2 tane
Hatayı atın. Hatayı atmadan yardımcı olamam, biliyor olmanız lazım.
evet yükledim gine aynı benim eski skriptim plugine ihtiyaç duymadan oluyoduTuske'nin yüklü olduğundan emin olun.
Uygun versiyonları yüklerseniz sorun kalmayacaktır.evet yükledim gine aynı benim eski skriptim plugine ihtiyaç duymadan oluyodu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!