Bulundu list skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrtcn_TR

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
12
/list yazdığı zaman aktif oyuncu sayısını gösterecek skript istiyorum varsa elinizde atabilecek

/online yazıp denermisin skripte gerek kalmadan.

skriptle yapmak istiyorum

Şöyle basit bir şey bıraktım buraya, istediğiniz başka bir özellik varsa söyleyin.
Ayrıca Essentails ile çevrim içi oyuncuları /online komutu ile görebiliyorsunuz. Bu durumda skripte gerek kalmıyor.
Kod:
command /list:
    trigger:
        set {_num} to -1
        open virtual chest with size 6 named "Aktif Kullanıcılar &8(&r&l%number of players%&8)" to player
        loop all players:
            add 1 to {_num}
            make gui slot {_num} of player with skull of ("%loop-player%" parsed as offline player) named "&e%loop-player%" to nothing
            if {_num} is 53:
                stop loop

Son düzenleme:
Şöyle basit bir şey bıraktım buraya, istediğiniz başka bir özellik varsa söyleyin.
  • Essentails ile çevrim içi oyuncuları /online komutu ile görebiliyorsunuz. Bu durumda skripte gerek kalmıyor.
Kod:
command /oyuncular:
    aliases: cevrimici, online, çevrimiçi
    trigger:
        set {_num} to -1
        open virtual chest with size 6 named "Aktif Kullanıcılar &8(&r&l%number of players%&8)" to player
        loop all players:
            add 1 to {_num}
            make gui slot {_num} of player with skull of ("%loop-player%" parsed as offline player) named "&e%loop-player%" to nothing
bende çalışmadı

hata veriyor 2 tane

Ekli dosyalar

• 2018-07-24_22.28.png
    2018-07-24_22.28.png
    88,8 KB · Görüntüleme: 166
Tuske'nin yüklü olduğundan emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl