Çözüldü LimboAuth kurulumunu nasıl yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justt_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Justt_

Discord:

.justt_

Aldığım bir öneri üzerine LimboAuth ve LimboAPI pluginlerine geçmeyi düşündüm fakat kesinlikle bu pluginlerin nasıl kurulacağı hakkında bir fikrim yok. Araştırdım ve gerçekten hem sunucu performansını hem de kalitesini arttıran bir proje olduğunu fark ettim. Ancak kurulumu kısmına gelirsek, muhtemelen her ne kadar çok basit ve temel bir şey olsa da kesinlikle bu konuda çok cahilim ve hiç bir fikrim yok. Nasıl kurulacağını öğrenmek için denediğim yöntemler arasında tabii ki ChatGPT ve YouTube gibi en temel kaynaklar var fakat YouTube üzerinde Hintli bir arkadaşın videosundan başka bir video bulunmuyor ve ChatGPT ise kuruluma tam olarak yardımcı olmuyor, saçmalıyor. Plugini Velocity'e attıktan sonrası yok maalesef bende. Hata mesajına gelirsek bu sürüm uyuşmazlığıyla ilgili sanırım fakat çok ciddiye almayacağım önemli gibi gelmedi bana. Pluginin kurulumu konusunda yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar olur ve sevinirim. Teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim.

Eğer bir hata var ise velocity tam log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın ve çözelim yoksa plugin çalışmayabilir.

Kurulum konusuna gelecek olursak bilgisayarda olmadığım için detaylı olarak anlatamıyorum malesef yarın müsait bir anımda anlatmak isterim.

Discorddan ulaş hayrına kurayım bugün sevap işleyesim var
DÜZENLEME: la just yeni gördüm adını bana yazsaydın ya direkt discorddan

Discorddan ulaş hayrına kurayım bugün sevap işleyesim var
DÜZENLEME: la just yeni gördüm adını bana yazsaydın ya direkt discorddan
ahahaha iyi denk geldik yazayım teşekkür ederim :D

Eğer bir hata var ise velocity tam log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın ve çözelim yoksa plugin çalışmayabilir.

Kurulum konusuna gelecek olursak bilgisayarda olmadığım için detaylı olarak anlatamıyorum malesef yarın müsait bir anımda anlatmak isterim.
sanırım çözdük sorunu çok teşekkür ediyorum ilginiz için başka bir sorunum olursa danışabilirim iyi günler dilerim :)

sanırım çözdük sorunu çok teşekkür ediyorum ilginiz için başka bir sorunum olursa danışabilirim iyi günler dilerim :)
Yardımcı olabildiysem mesajlara elmas bırakırsanız sevinirim iyi günler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl