Li-Fi: Kablosuz Bağlantıda Yeni Teknoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Artık Wi-Fi devri bitti yeni devirde artık Li-Fi var
Daha hızlı,daha ucuz ve daha tasarruflu bir kablosuz ağ

5698a46718c77369d494f593.jpg

Bilim adamları Wi-Fi teknolojisi alternatif olacak olan yeni bir kablosuz bağlantıgeliştirdi: Li-Fi. Wi-Fi'den daha hızlı ve aynı zamanda daha ucuz ve tasarruflu olan bir kablosuz bağlantı
Işıktan gelen enerjiyi kullanan ve 100 kat daha hızlı olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bir gün
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
iletişiminin yerini alabilecek mi?

5698a4be18c77369d494f597

inli bilim adamlarına göre
bağlantısı olan ampuller hayatımıza bir adım daha yaklaştı. Şanghay Fudan Üniversitesi'nden Profesör Chi Nan "Bu mikroçipli
ürettiği veri hızları 150 megabit / saniye (Mbps)'e yaklaşabiliyor." diyor. Araştırmacılar, 1 W'lık
ampul ile 4 bilgisayarın yüksek veri hızında
bağlanabileceğini söylüyor. Fakat uzmanlar şu an başlangıç aşamasında olduklarını, daha fazla kanıt araştırdıklarını, malesef şu an için bu buluşu destekleyen bir fotoğraf ve
sahip olamadıklarını ifade ediyor.

li-fi.jpg

Üstteki resimdeki adam İste Li-Fi'nin yapımcısıdır.
Görünür ışık iletişimi olarak da adlandırılan Li-Fi, ortalama geniş bant bağlantılarına göre daha
ve ucuz olacak. Li-Fi, LED ampullerin şu an için her yerde kullanıldığını düşünecek olursak diğer kablosuz haberleşmelere göre daha
tasarruflu olacağa benziyor.
Görünür ışık
sepektrumun bir parçasıdır ve radyo sepektrumundan 10.000 kat daha büyüktür, yani
olarak sınırsız kapasiteye sahiptir.

lifi_tr_.jpg

Dostum haber yazacaksan benim editörlerim gibi kendi ağzından yazmalısın.Sana tavsiyem haberi oku sonra kendine göre özet çıkarıp tekrardan yaz. Ben editörlerime böyle öğrettim haber yazmayı.

Dostum haber yazacaksan benim editörlerim gibi kendi ağzından yazmalısın.Sana tavsiyem haberi oku sonra kendine göre özet çıkarıp tekrardan yaz. Ben editörlerime böyle öğrettim haber yazmayı.
Peki tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl